Gecombineerd opklapbed

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
6343sinds 29 mar. '22, 09:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeLedikant

Beschrijving

EVOLVEND GECOMBINEERD BABYBED AURORE WIT
Het Aurore gecombineerde evoluerende babybed brengt in één meubel alle elementen samen die nodig zijn om uw baby te huisvesten!
Het belangrijkste element, de < strong>bed met spijlen 70x140, heeft een bedbodem die op twee verschillende hoogtes geplaatst kan worden. De spijlen kunnen dan worden vervangen door het bed van 140 cm (meegeleverd) om uw kind voor te bereiden op een volwassen bed.
Dit gecombineerde bed bevat ook een commode waaronder twee vakken om de babykleertjes op te bergen. Aan de ene kant heb je een ladekast met twee lades en aan de andere kant een kledingkast en een deur waarachter een plank strong>.
Een bank is ook aan het bedje vastgemaakt. Met dit zitje kunnen ouders dicht bij het kind blijven om een slaapliedje voor hem te zingen of een verhaaltje voor te lezen voordat hij gaat slapen.
Verkocht met zitje voor zitbankje. Het heeft een ritssluiting over de volledige lengte en is volledig afneembaar.Massje voor babybed en aankleedkussen niet inbegrepen.
Zodra uw kind volwassen is, transformeert u zijn gecombineerde kinderbedje omtoveren tot een echte kinderkamer! U krijgt dan een 90x200 juniorbed met opbergruimte, dat kan worden ingericht als eenpersoonsbed of slaapbank, en een bureau!
Zoekertjesnummer: m1825388570