Autostoel 0-4 j Cosmo Nania Isofix type D11

€ 45,00
Ophalen of Verzenden
€ 5,00
1300sinds 18 sep. '22, 17:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
BevestigingsmethodeAutogordel
EigenschappenSlaapstand

Beschrijving

De beschrijving van de fabrikant

In het kort:

Universeel isofix autostoeltje
Isofix Top-Tehter systeem
ECE Groep 1
Voor kinderen van 9-18 kg
Leeftijdsindicatie: ongeveer van 1 tot 4 jaar
Met de rijrichting mee vervoeren
5-punts intern gordeltje
Verstelbare kuip
Inclusief slaapstand
Inclusief verkleinkussen
Afneembare hoes, geschikt voor handwas op 30°C
Materiaal hoes: 100% polyester
KJ
Veiligheid:

Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm
Een in Europa geproduceerd autostoeltje (Frankrijk)
Biedt zeer goede zijwaartse bescherming
Installatie: Isofix (Top Tehter)
Productomschrijving
De Nania Cosmo Isofix is een isofix autostoel groep 1 voor de leeftijd van 1 tot ongeveer 4 jaar.

Het zitje wordt met de rijrichting mee in de auto geplaatst met behulp van het ISOFIX bevestigingssysteem. Deze Isofix autostoel is voorzien van een top-tether systeem. Dit betekent dat de autostoel zelf geïntegreerde isofix aansluitingen heeft, geen extra steunpoot aan de voorzijde (dit scheelt ruimte!) en is voorzien van een extra gordel welke je bevestigd aan een punt aan de bovenzijde (of achterzijde) van de achterbank van de auto. Dit is nodig zodat de autostoel niet naar voren kantelt bij een ongeluk.

De Nania Cosmo ISOFIX autostoel kan niet optioneel ook in de autogordel vastgezet worden. Controleer daarom eerst goed of de betreffende auto voorzien is van ISOFIX verankeringspunten en top tether aansluitingen. Dit wordt in de auto meestal met diverse labels aangegeven en het is tevens terug te lezen in de gebruiksaanwijzing van de auto.

Dit ISOFIX autostoeltje laat zich eenvoudig in de auto monteren waarbij de kans op foutmontage zeer klein is. Verder biedt de Nania Cosmo ISOFIX autostoel een uitstekende zijwaartse bescherming.

Het kindje wordt vastgezet d.m.v. het interne 5-punts tuigje. Dit tuigje is eenvoudig met de hand vast te trekken. Doordat het tuigje een schouder onafhankelijk systeem heeft, is het kindje extra stevig vast te zetten.

De Nania Cosmo Isofix wordt geleverd inclusief gordelbeschermers en extra inleg kussentjes zodat ook de aller kleintjes comfortabel vervoerd kunnen worden.


Installatie van de Nania Cosmo

Zoals al aangegeven wordt de Nania Cosmo in de aanwezig isofix punten in de auto gemonteerd. Je klik de isofix aansluiting van de autostoel vast in de isofixpunten van de auto. Deze zitten normaal gesproken op de twee buitenste zitposities van de achterbank.

Hulp nodig bij de installatie?

De gebruiksaanwijzing is te lezen op internet. We geven u de link door via PM.

Ook op YouTube zijn verschillende instructie filmpjes te vinden als extra hulp bij het monteren van de autostoel in de auto.
Zoekertjesnummer: m1887432719