polyvalent horecaschip woonschip

Gereserveerd
587436sinds 4 apr. '21, 20:51
Deel via
of

Kenmerken

RegioProvincie Antwerpen
Aantal kamers4 kamers
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Woonoppervlakte200 m²
Energielabel
EPC-kengetal1 kWh/m²/jaar
E totaal200 kWh/jaar
PlaatsnaamAntwerpen

Beschrijving

Schip type spits (38,5m lang,5,05m breed), geboren in 1917 op de scheepswerf in ombret.
Door mij gekocht rond de eeuwwisseling met een ambitieus plan: ombouwen tot polyvalent horecaschip.


Over heel de lengte van het ruim is er een bovenbouw geplaatst met ramen, daarbovenop een dekterras met reling en afneembaar gebinte voor baches tegen zon of regen. (ruim plaats voor 70 personen)


via 1 van de twee brede trappen daal je af in de polyvalente ruimte van het schip, die ruimte bied plaats aan ongeveer 180 personen (staand publiek), 100 personen (zittend publiek) bij optredens 160 personen(staand publiek)
er kan meer volk in maar deze getallen zijn in comfortabele omstandigheden.


er zijn 2 togen, de eerste is éénvoudig uitgerust met koeling voor dranken. de tweede toog is multifunctioneel, heeft verschillende koelkasten en een ijsblokjesmachine zodat die kan gebruikt worden als coctailbar,plaats voorzien voor espressomachine, of kan dienen om hapjes op te warmen en van daaruit uit te serveren.
deze bar kan ook helemaal afgesloten worden al ze niet nodig is.
aangezien de bar achter het podium gelegen is kan ze ook als backstage voor optredende artiesten gebruikt worden. 


Er is een licht en geluidsinstallatie aanwezig waar je zonder probleem een goed feestje met kan bouwen.
Ook appart podiumlicht.
Allemaal te bedienen vanuit een kleine maar zeer functionele dj-boot.


Vooraan in het schip zijn de toiletten, 3 wc’s en 3 urinoirs.


Centraal in het schip 2 tanks die samen 3000 liter drinkwater kunnen bevatten, in de machinekamer 2 tanks van samen 400 liter.


Achteraan vind je de schipperswoning die bestaat uit de stuurhut, alwaar een kompakte keuken gemaakt is en waar het salon is.
Benedendeks is de slaapkamer met een bureau en zeer veel ingemaakte kasten en een kleine badkamer met een tweepersoonsbad.


De stroom kan van de wal komen of van de geluidsgedempte generator van 30kva die in de machinekamer geplaatst is. (slechts ongeveer 400 uur gelopen)


Vlak na de aankoop is de motor gereviseerd omdat ik wilde dat het schip zich op eigen kracht moest kunnen verplaatsen. (aangezien ik tot hiertoe alleen noodzakelijke verplaatsingen maak zal daar ook zeker niet meer dan 1000 uren op staan)


het belangrijkste aan dit schip is dat Het onder water gedeelte kompleet werd vernieuwd. 260 m2 plaatstaal is er onder en tegen gelast. Zodat het schip er weer zeer lang tegen, kan zonder onverwachte kosten aan de romp.
Het schip is voor 95% afgebouwd, ik ben er aan begonnen toen ik vooraan in de 30 was en nog vollop in horeca actief was.
Er kruipt zoals steeds meer tijd in dan je verwacht en toen het schip bijna af was op mijn 45e moest ik aan mezelf toegeven dat ik deze droom ontgroeid was.
Ik ben nu met een ander project bezig dat me meer ligt en daarom mag het schip aan een fractie van de prijs die hij mij gekost heeft weg.

meer info en foto's fb 'oelewapper'
bezichtigen na afspraak.
onnodig te komen kijken als je nog niet weet hoe je aan het geld kan komen, van banken ga je het niet krijgen.

woonboot café partyschip woonark festival circus theater caféschip caféboot partyboot podium discotheek dancing evenement peniche bateau
Zoekertjesnummer: m1688341279
Populaire zoektermen