Studio gezocht in de regio Hasselt/Genk/Bilzen!

Gratis
4072sinds 27 nov. '22, 13:14
Deel via
of

Beschrijving

Beste mensen 😊
Ik ben heel erg op zoek naar een studio of een heel klein eenpersoonsappartementje vanaf 15 januari of eventueel 1 februari zolang ik maar mijn spullen zaterdag 28 of zondag 29 januari kan verhuizen naar de regio Hasselt / Genk / Bilzen.
Ik woon momenteel net over de grens in Aken en werk in Keulen, maar na bijna 1,5 jaar in Keulen en Aken te hebben gewoond en gewerkt is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ik kom uit Nijmegen, maar ik heb ook 6 jaar in Amsterdam gewoond voordat ik in juli 2021 naar Keulen kwam. Ik ben 34 en werk in de digitale marketing als "Nederlandse Digital Marketing Manager" in Keulen, maar sinds een paar maanden volledig thuiswerk, dus voorlopig zal ik ook thuiswerken vanuit België!

Ik rook niet en heb Politicologie (Bachelor) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gestudeerd en ook net afgestudeerd met de opleiding Europese Studies (Master) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en vanaf volgend jaar wil ik aan de slag gaan en werken in Brussel of eventueel in Maastricht, maar wil graag in de regio Hasselt/Genk/Bilzen wonen.

Mijn budget ligt rond max. 600-700 euro all-inclusive, maar dat hangt natuurlijk af (meer of minder) van wat voor studio het is, hoe groot het is en waar het ligt!😊

Alvast bedankt en graag zie ik jullie reactie tegemoet!

Groetjes,
Bonjamin
Zoekertjesnummer: m1915201023
Populaire zoektermen