chalet te koop | te huur

€ 50.000,00
594637sinds 23 jun. '22, 21:45
Deel via
of

Kenmerken

Soort woningChalet
Aantal slaapkamers2

Beschrijving

hierbij biedt ik mijn chalet te koop aan, bij interesse om op vakantie te komen kun je mij ook altijd contacteren.

Het chalet bestaat uit een leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. aan de voorkant is er dan een houten terras aanwezig met een fantastisch uitzicht op een meer.

Het chalet staat gelegen in het zuid-westen van Frankrijk in Dordogne. Deze staat op de 4 sterren camping "chateau le verdoyer" waardoor de grond dus geen eigendom is. Jaarlijks betaal ik ongeveer 3.000€ voor staanplaats, gas, elektriciteit, water, grondbelasting, etc. Voor deze prijs krijg je ook toegang tot de 3 zwembaden, waterglijbaan, visvijer, zwemvijvers en speelhallen. Daarnaast is er ook een bar, restaurant en shop aanwezig.
in het hoogseizoen zorgt de nederlands sprekende eigenaar voor animatie voor jong en oud en organiseren ze diverse uitstappen naar leuke stekjes in de buurt.

De verhuur kan je zelf regelen, maar je kan er ook voor kiezen om dit te over te laten aan de camping zelf, hiervoor vraagt de camping een comissie van 20%. Voor deze zomer is het chalet al, op enkele nachtjes na, volledig verhuurd in de maanden juli en augustus. Waardoor de jaarlijkse kost al meteen terug gewonnen is. En als men dan ook kan verhuren in de maanden mei, juni en september dan is dit natuurlijk een heel mooie winst op jaarbasis en dus een zeer interessante investering! 
De camping is wel gesloten tijdens de wintermaanden.

voor meer info contacteer mij en neem zeker een kijkje op onze facebookpagina "vakantieverhuur Dordogne" 
Zoekertjesnummer: m1856565136