Tijd delen met eigenaar

Zie omschrijving
6976sinds 5 jun. '22, 10:07
Deel via
of

Kenmerken

Soort woningOverige soorten
Aantal slaapkamers1
Woonoppervlakte60
Energielabel

Beschrijving

Wij stellen ons huis in de aanbieding voor het gebruik van een gekozen periode buiten het seizoen. Dit kan in overleg met ons. Wij zijn geen bedrijf. Je bent in contact met de rechtstreekse eigenaar. 

Huis gelegen in Frankrijk, net over de belgische grens , in het dorp Fumay. Pal uitzicht op de Maas. Dorp in opkomst van toeristische ontwikkeling. Vrij van schulden of hypotheek. 

Waarom ? Ons huis heeft al een bezettingsgraad van gemiddeld 6 maanden per jaar . De periodes daarbuiten zijn rustiger, en we willen die ook vullen , maar dan via vaste periodes voor een bepaalde tijd van 5 jaar. Je legt dus je verblijf vast de komende vijf jaar. Tijdsdelen heeft vaak een slechte naam gehad in het verleden omdat mensen vaak opgezadeld werden met hoge kosten en zeer lange tijdsduur. Dit willen wij vooral niet. Bijkomend voordeel van tijdsdelen in de huidige inflatie, is dat de prijs die we overeenkomen in de toekomst wel goedkoper zal uitvallen . We rekenen aan 2% inflatie per jaar op 5 jaar. Momenteel zijn we al voorbij de 9 % op 1 jaar. Op reis gaan wordt dus goedkoper in de toekomst als je de prijzen vandaag vast legt. 
Waarom doen wij tijdsdelen van de resterende periodes? Omdat we hier mee geld ophalen om een tweede project af te ronden. 
Hiermee zijn we dus zeer transparant , wat trouwens ook de norm is. 
Gezien we geen kaas gegeten hebben van dit concept, zal dus een -en - ander nog moeten gefinetuned worden. 
De verbruikskosten alles inbegrepen komt op + - 8 euro per dag. Onder voorbehoud van de stijgende energie prijzen ? 
Onderhoud niet te voorzien, pas 1 jaar op de markt, alles met kwalitatieve materialen. 

Periode voor 1 week ( 7 dagen ) met looptijd van 5 jaar tijdsdelen bedraagt 5950,00 euro. + kosten verbruik. = 7 x 8,00 x 5 = 280,00 euro  = 56,00 euro ( jaarlijks te betalen ) 


Voor ons is het interessanter om onze verhuur bezetting in de toekomst vast te leggen via tijdsdelen, omdat wij dan geld ophalen om het volgende project te bekostigen. 
Bijkomend hebben wij als eigenaar het voordeel dat we geld ter beschikking krijgen , zonder dat er een bank bij komt. ( Waar we dan ook nog eens hoge interesten op zouden moeten betalen, waardoor de huurprijs ook weer stijgt en uiteindelijk de mensen almaar armer worden door de stijgende levensduurte ) 
Anderzijds is het voor de persoon die zijn vakantie periodes vastlegt in de toekomst ook weer interessant omdat er betaald wordt aan de huidige prijs, wat vandaag de dag ontgetwijfeld goedkoper uitkomt, dan betalen in de toekomst. 

Bij Interesse en beschikbaarheid kan u bellen naar mij : 
gsm : +32489644303 
Zoekertjesnummer: m1849960419