buitenverblijf/stacaravan op terrein van 1514m te Herentals

€ 55.000,00
332386sinds 4 mei. '22, 16:37
Deel via
of

Kenmerken

Soort woningBungalow
Aantal slaapkamers2
Woonoppervlakte27
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar

Beschrijving

ONDER OPTIE : Hoger bod van minstens 57.000 euro mogelijk tot 16 mei !! Verkoop van een buitenverblijf op 1514 m2 recreatiezone op eigen terrein. Geen vakantiepark ! Grond is na aankoop volledig uw eigendom, dus geen jaarlijke grondlasten te betalen.
Ik verkoop een ruime stacaravan gelegen in een mooi en rustig gelegen bos in een gebied voor verblijfsrecreatie. Ideaal om tot rust te komen in de natuur. De toegangsweg van +- 300 meter lang loopt door een bos en loopt dood op dit terrein ! Er loopt een veldweg langs de achterkant langs waar er ook een toegang kan gemaakt worden. Hier stond vroeger een garage die toegankelijk was via deze veldweg maar die in 2014 vernield werd door een brand en niet werd heropgebouwd.
Gelegen te Herentals (Morkhoven), in straat Bertheide 16. Herentals , vierde afdeling Morkhoven, Kadatsraal bekend Wijk A , nummer 22g, groot 15 a 14 ca (1514m2).
Het eigendom is gelegen in een mooi bos, op het terrein zijn er vele oude eiken aanwezig en meerdere naaldbomen en andere bomen. Er is een ondergroei met struiken, waaronder vlier, ook meidoorn en andere struiken. Deze eigendom is ideaal voor de echte natuurliefhebber. Bosuil broedt er vrijwel jaarlijks in een nestkast in de tuin, de zwarte specht is er vaak te zien op oudere bomen. Ook verblijft er een kolonie Gewone Grootoorvleermuizen in een nestkast die in het bos hangt. De voorkeur is voor een verkoop aan de echte natuurliefhebber ! Er is een amfibiepoel aanwezig, maar die is aan het verlanden en dient terug vrijgemaakt te worden. Er is een achterpoortje dat uitgeeft op de velden achter het eigendom.
Elektriciteit is aanwezig. Deze is volledig vernieuwd in 2014 met een nieuwe aansluiting nadat de vorige chalet er vernield werd door een brand. Water is aanwezig met een 5 meter diepe waterput. Met de regenwaterpomp is er dus water beschikbaar voor douche en sanitair. Internet en TV mogelijk via 4G modem van Tadaam of Orange. Goede ontvangst. Of via schotelantenne.
Ook septische put aanwezig voor toilet.
Er is een ruime staancaravan aanwezig van 9x3.07 meter groot. Deze staancaravan is voorzien van een ruime living en eetplaats. Een keuken met gasfornuis en dampkap is aanwezig. Verder 2 aparte slaapkamers en een kleine badkamer met douche en een toilet. Er is een doorstroomgasboiler aanwezig voor verwarming van het water. Ook is er een kleine elektrische boiler aanwezig van 50 liter voor als je zonder gas wilt werken. Er is een verwarming op gas aanwezig alsook verwarming via een muurwandpaneel op electriciteit.
Op het terrein staat een demonteerbare gegalvaniseerde container die gemakkelijk te demonteren is. Deze doet dienst als bergruimte. Deze is 4x2 meter groot. De nieuwprijs hiervan is +- 2300 euro
Verder staan er 2 kleine caravans die ook als bergruimte dienen. Naast de caravan staat een klein houten tuinhuis waar de boiler en regenwaterpomp staat.
Het eigendom is per direct beschikbaar na ondertekening notariële akte. Ik heb er zelf 18 jaar officieel gewoond en gedomicilieerd geweest. Domiciliering is momenteel niet toegestaan hier. Brievenbus voor ontvangen post is wel aanwezig en mogelijk.
Jaarlijkse onroerende voorheffing dat ik hier dien te betalen is 167,19 euro per jaar.
Toen ik er in het begin woonde stond er een Vakantiewoning met bijgebouw. Deze zijn echter in 2014 vernield door een brand. Na de brand heb ik hier de staancaravan geplaatst. De vakantiewoning heb ik dus niet terug opgebouwd. Ook mogelijk om hier een Tiny house te plaatsen of een demonteerbare chalet. Wordt verkocht omdat ik er te weinig kom en verhuisd ben naar de Ardennen. Info op gsm 0496 / 45.80.85 . Geen bezoeken zonder afspraak !!! Vraagprijs 57.000 euro. Er is een bod van 56.000 euro, dus hoger bod van minstens 57000 euro mogelijk tot 18 mei. Graag enkel serieuze kandidaten die financieel capabel zijn.
Zoekertjesnummer: m1838681691