Vintage midcentury salontafel design Harry de Groot Leolux

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 75,00
1140sinds 4 jun. '24, 12:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MateriaalEikenhout
StijlDesign

Beschrijving

Vintage midcentury design salontafel van Harry de Groot voor Leolux, jaren '60 '70. De salontafel heeft een solide massief eiken frame, is in goede staat en heeft minimale sporen van gebruik. De afmetingen zijn als volgt:

Breedte: 140 cm
Hoogte: 39 cm
Diepte: 58 cm

Prijs: € 395,-


ZIE OOK ONZE OVERIGE ADVERTENTIES:
Alle advertenies op Marktplaats zijn slechts een deel van onze totale collectie.

SHOWROOM & ATELIER: Wilhelminakanaal-Zuid 102, 4903RA in Oosterhout - Netherlands. Voor meer info bekijk onze website/webshop of bel voor een afspraak +31 624410292.

INSTAGRAM: @vintagevenuefurniture


VINTAGE VENUE furniture is een online design gallery van vintage design meubels, met een showroom & atelier in de oude karakteristieke meubelfabriek van Galvanitas in Oosterhout. Hier worden alle meubelen bij binnenkomst eerst goed gecheckt middels een restauratie-inventarisatie. We doen zowel cosmetische restauratie als totale restauratie en werken tevens samen met een meubelstoffeerderij in Breda. Na de restauratie zijn de meubels klaar voor fotografie en worden ze vervolgens in onze webshop en op overige online platformen te koop aangeboden. Onze collectie – voornamelijk jaren ’20, ’30, ’50, ’60, ’70, en ’80 – bestaat uit onder andere: dressoirs, wandsystemen, buffetkasten, kledingkasten, banken, bureaus, tafels, fauteuils, stoelen, accessoires, verlichting en verschillende kunstobjecten. Al onze items kunnen wereldwijd worden verzonden. VINTAGE VENUE furniture is ontstaan vanuit onze passie voor meubelrestauratie & -hergebruik, design, vormgeving en esthetiek met betrekking tot interieur, architectuur en kunst. Onze inspiratie halen we uit verschillende designstromingen en -stijlen van de 20ste eeuw met hun bekende én onbekende ontwerpers en producenten.
Zoekertjesnummer: m2122713170