Floris Eetkamertafel Rond - D160 x H79 cm

€ 1.549,95
Verzenden
160sinds 27 sep. '22, 17:32
Deel via
of

Kenmerken

conditionNieuw

Beschrijving

Deze prachtige ronde eetkamertafel is een echte toevoeging voor ieder landelijk interieur. De tafel heeft een diameter van 160 cm en een hoogte van 79 cm. Verder is de tafel gemaakt van onbehandeld teak hout, wat hem een doorgeleefde uitstraling geeft.


Floris Eetkamertafel Rond - D160 x H79 cm


Deze prachtige ronde landelijke eetkamertafel is een echte toevoeging voor ieder landelijk interieur. De tafel heeft een diameter van 160 cm en een hoogte van 79 cm. Verder is de tafel gemaakt van onbehandeld teak hout, wat hem een doorgeleefde uitstraling geeft. Vragen omtrent dit artikel? Neem gerust contact op!

Gratis verzending in NL + BE


Specificaties:
  • Diameter: 160 cm
  • Hoogte: 79 cm
  • Kleur: Naturel & Onbehandeld
  • Materiaal: Teak Hout
  • Gratis verzending in NL + BELevering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.
Zoekertjesnummer: a106309449