Ladekast Dublin - L35 x B60 x H70 cm

€ 535,00
Verzenden
40sinds 27 sep. '22, 17:32
Deel via
of

Kenmerken

conditionNieuw

Beschrijving

Deze prachtige ladekast is gemaakt van verweerd oud hout wat een rustieke uitstraling oplevert. Hij is ook uitstekend te gebruiken als nachtkastje. De kast heeft een hoogte van 70 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 35 cm.


Ladekast Dublin - L35 x B60 x H70 cm


Deze prachtige ladekast is gemaakt van verweerd oud hout wat een rustieke uitstraling oplevert. Hij is ook uitstekend te gebruiken als nachtkastje. De kast heeft een hoogte van 70 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 35 cm. Vragen omtrent dit artikel? Neem gerust contact op!

Gratis verzending in NL + BE


Specificaties:
  • Lengte: 35 cm
  • Breedte: 60 cm
  • Hoogte: 70 cm
  • Kleur: Naturel en onbehandeld
  • Materiaal: Hout
  • Gratis verzending in NL + BELevering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.
Zoekertjesnummer: a106309601