Oslo Nachtkastje - L37 x B53 x H83 cm

€ 475,00
Verzenden
40sinds 27 sep. '22, 17:32
Deel via
of

Kenmerken

conditionNieuw

Beschrijving

Deze prachtige nachtkastjes zijn stuk voor stuk toevoegingen voor uw slaapkamer. In het keuzemenu aan de rechterkant kunt u kiezen of u het deurtje links of rechts wilt hebben. Het kastje heeft een lengte van 37 cm, een breedte van 53 cm en een hoogte van 83 cm.


Oslo Nachtkastje - L37 x B53 x H83 cm


Deze prachtige nachtkastjes zijn stuk voor stuk toevoegingen voor uw slaapkamer. In het keuzemenu aan de rechterkant kunt u kiezen of u het deurtje links of rechts wilt hebben. Het kastje heeft een lengte van 37 cm, een breedte van 53 cm en een hoogte van 83 cm. Vragen omtrent dit artikel? Neem gerust contact op!

Gratis verzending in NL + BE


Specificaties:
  • Lengte: 37 cm
  • Breedte: 53 cm
  • Hoogte: 83 cm
  • Kleur: Naturel
  • Materiaal: Oud Hout
  • Gratis verzending in NL + BELevering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.
Zoekertjesnummer: a106309567