Bassano TV Dressoir

€ 599,95
Verzenden
81sinds 27 sep. '22, 17:41
Deel via
of

Kenmerken

conditionNieuw

Beschrijving

Het Bassano TV dressoir is een fantastische toevoeging aan uw woonkamer. Het dressoir is gemaakt van onbehandeld teak hout. Verder heeft het dressoir een lengte van 160 cm, een breedte van 45 cm en een hoogte van 60 cm.


Bassano TV Dressoir - L160 x H60 cm


Het Bassano TV dressoir is een fantastische toevoeging aan uw woonkamer. Het dressoir is gemaakt van onbehandeld teak hout. Verder heeft het dressoir een lengte van 160 cm, een breedte van 45 cm en een hoogte van 60 cm. Vragen omtrent dit artikel? Neem gerust contact op!

Gratis verzending in NL + BE


Specificaties:
  • Lengte: 160 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Hoogte: 60 cm
  • Kleur: Naturel en onbehandeld
  • Materiaal: Teak hout
  • Gratis verzending in NL + BELevering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.
Zoekertjesnummer: a106310760