Complete set: Caminetti Montegrappa Pelletkachel + PowerPlus

€ 1.250,00
Ophalen
671sinds 18 mar. '23, 21:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeVrijstaand
BrandstofHout

Beschrijving

Deze complete set bestaat uit een hoogwaardige pelletkachel van Caminetti Montegrappa NP7 EVO, afvoerbuizen voor de rook binnen en buiten en de as stofzuiger van PowerPlus met modelnaam POWX300 Ash Cleaner. Alles is nog in perfecte staat en biedt je alles wat je nodig hebt om op een veilige en efficiënte manier te genieten van de warmte en gezelligheid die de pelletkachel biedt.

De NP7 EVO pelletkachel heeft een vermogen van 6 kW en is geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot 120 m³. Dit model heeft een modern design en is eenvoudig te bedienen. Met de afvoerbuizen voor de rook binnen en buiten kan de rook veilig en gemakkelijk afgevoerd worden. Houd er rekening mee dat de pelletkachel nog wel een onderhoud nodig heeft om optimaal te blijven presteren.

De PowerPlus POWX300 Ash Cleaner is een krachtige as stofzuiger die speciaal ontworpen is om de asresten uit de pelletkachel veilig en gemakkelijk op te zuigen. De stofzuiger heeft een sterke motor en een groot reservoir, zodat je efficiënt te werk kunt gaan.

Deze complete set is ideaal voor wie op zoek is naar een duurzame en efficiënte manier om het huis te verwarmen. En het beste van alles? Alles is beschikbaar voor een totaalprijs van €1250. Mis deze kans niet en haal deze hoogwaardige pelletkachel en as stofzuiger vandaag nog in huis!
Zoekertjesnummer: m1956651359