QLT – Torenheater met Vlammenspel – Met WiFi

€ 59,95
Verzenden
300sinds 19 mei. '24, 17:27
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Vandaag van € 89,95 nu voor slechts € 59,95!

Voor 17:00 besteld = vandaag nog gratis verzonden

Wil je een verwarming die niet alleen warmte, maar ook gezelligheid biedt? Dan is de QLT Toren Heater met Vlammenspel de ideale keuze voor jou. Deze elektrische heater is een geavanceerd verwarmingstoestel dat gebruik maakt van een PTC keramisch verwarmingselement, dat zorgt voor efficiënte, snelle en duurzame verwarming. Met zijn vermogen van 800 tot 2000 watt kun je zelfs de koudste dagen comfortabel doorbrengen.

Maar wat deze heater echt bijzonder maakt, is het vlameffect dat onderin het apparaat te zien is. Dit creëert een sfeervolle ambiance in je ruimte, alsof je een echte open haard hebt. Je kunt het vlameffect ook apart gebruiken, zonder dat de heater verwarmt. Zo kun je altijd genieten van een gezellige sfeer, ongeacht het seizoen.

De QLT Toren Heater met Vlammenspel is niet alleen sfeervol, maar ook slim. Je kunt de heater eenvoudig bedienen via het LCD display of de bijgeleverde afstandsbediening, waarmee je de gewenste temperatuur en verwarmingsinstellingen kunt aanpassen. Je kunt ook gebruik maken van de eco-functie, die zorgt voor energiezuinig gebruik. Bovendien kun je de heater verbinden met WiFi, waardoor je hem op afstand kunt bedienen via je smartphone of tablet.

De QLT Toren Heater met Vlammenspel is ook veilig en praktisch. De heater heeft een automatische oscillatiefunctie, die de warmte gelijkmatig door de kamer verspreidt. De heater heeft ook een oververhittingsbeveiliging en een veiligheidsthermische uitschakeling, die voorkomen dat het apparaat te heet wordt. De heater is bovendien makkelijk te verplaatsen dankzij het handvat aan de achterkant.

Kortom, de QLT Toren Heater met Vlammenspel is de perfecte combinatie van warmte, technologie en stijl. Bestel nu en profiteer van onze voordelen:


- 2 jaar garantie
- Diverse kleuren beschikbaar
- Geschikt voor ruimtes tot 25 m2
- Eenvoudige installatie en gebruik

Verwen jezelf met de QLT Toren Heater met Vlammenspel en creëer een warme en sfeervolle omgeving in je huis!

Specificaties QLT Torenheater met Vlammenspel:


- Merk: QLT
- Afmeting product: 20x20x70 cm
- Vermogen: 800-2000 Watt
- PTC keramisch verwarmingselement
- Automatische Oscillatie functie
- Oververhittingsbeveiliging
- Veiligheid met thermische uitschakeling
- LCD display & afstandsbediening
- Eco-functie inbegrepen
- Vlam-effect onderin

Klik nu op onderstaande link en bestel dit artikel met korting:
Zoekertjesnummer: a139136790