CV houtkachel - wit - energielabel: A+ - 17 kW

€ 1.027,82
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 10,95
47813sinds 14 sep. '23, 16:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

�o. Klasse 5 ketel!
�o. Praktische en functionele verwarmingsplaat!
�o. Krachtig verwarmingsvermogen!
�o. Klasse A+
�o. Waterreservoir: 32L!

Technische specificaties:

- CV houtkachel: MEGAL M-17 wit
- Beschikbare kleuren: beige / wit
- Productie: EU
- Nominaal vermogen: 17,00 kW
- Maximaal vermogen: 19,00 kW
- Maximaal verwarmingsvermogen: tot 190 m2
- Verwarmingsplaat: JA / van staal
- Afmetingen verwarmingsplaat: breedte - 40 cm x diepte - 60 cm
- Noodzakelijke schoorsteendruk: 17 Pa
- Gewicht: 138 kg
- Materiaal: gecertificeerd ketelstaal
- Coating / verf: hittebestendige verf REMBRANDTIN®
- Oppervlak: glad / staal
- Diameter rookafvoer: �~ 120 mm / geschikt voor pijpen van �~ 120 mm
- Rookgastemperatuur: 253 graden Celsius
- Energielabel: A+
- Seizoensgebonden energie-efficiëntie: 80%
- Uitstoot vaste deeltjes (PM):
- Uitstoot van organische gasverbindingen (OGC):
- Uitstoot van koolmonoxide (CO):
- Stikstofoxide-uitstoot (NOx):
- Rooster: JA, gietijzeren plaat
- Vuurbak: stalen wanden geïntegreerd met watermantel
- Brandstof: hout, briketten, bruinkool met een korrelgrootte van minimaal �~ 30 mm
- Maximaal houtverbruik: 2-3 kg per uur
- Houtblokkenlengte: tot 60 cm, max. �~ 15 cm
- Voldoet aan de norm: EN 303-5 (Klasse 5 CV-ketels)
- Voldoet aan ECODESIGN 2022: JA / te downloaden
- Verbrandingssnelheid regelen: JA, met RATHGEBER®-systeem
- Rookgasdeflector: JA
- Schoon glas systeem: NEE
- Hittebestendig glas: NEE
- Verstelbare klep (demper): NEE
- Uitneembare aslade: JA
- Verwarmingsplaat + kookplaat (mogelijkheid om te koken): JA
- Opslagruimte voor hout onder de vuurbak: NEE
- Rookgasafvoer: achteraan
- Extern luchttoevoersysteem: JA
- Maximale werkdruk: 2,5 bar
- Watervolume in de ketel: 32 L
- Inlaatsysteem: 1/2"
- Retoursysteem: 1"
- Maximale werktemperatuur: 90 graden Celsius
- Voldoet aan ECODESIGN 2022: JA / te downloaden
- Voldoet aan Klasse 5 CV-ketels: JA / te downloaden

CV houtkachel met een vermogen van 17kW
De MEGAL houtkachel met watermantel is een veelzijdig verwarmingsapparaat van het 2-in-1 type, dat dienst kan doen als een houtkookfornuis met een ruime verwarmingsplaat en tegelijkertijd als een centrale verwarmingsketel. Het geheel is verborgen in een zeer esthetische behuizing, die een aanvulling kan zijn op elke keuken of andere ruimtes in huis of appartement, vanwege de afmetingen die zijn afgestemd op standaard meubelmaten. Als u op zoek bent naar een hoogwaardig multifunctioneel verwarmingsapparaat voor thuis of appartement, is dit een goede keuze.

Dankzij de zeer hoge kwaliteit van de afwerking voldoen de houtkachels aan strenge klasse 5-eisen voor verwarmingsketels. Een belangrijk voordeel van de houtkachels is hun uiterlijk. De verwarmingsketel met het vermogen om een hele woning of appartement te verwarmen is 'verstopt' in een zeer esthetische kast, die uitstekend kan worden gecombineerd met keukenmeubilair en andere interieuronderdelen.
Houtkachels zijn veelzijdig in gebruik. Ze zijn voornamelijk centrale verwarmingsketels, die na aansluiting op het CV-systeem in staat zijn om de hele woning of het hele appartement te verwarmen. Deze houtkachels zijn voorzien van een stalen verwarmingsplaat, waardoor u kunt koken en gerechten kunt verwarmen.

Het doel van de ontwerpers van de MEGAL houtkachels was om de ketel qua afmetingen aan te passen aan keukenmeubilair, zodat deze in keukenkasten of andere ruimtes in het appartement of huis kan worden gemonteerd. Dit unieke, alleen op onze markt verkrijgbare ontwerp heeft zich in de praktijk bewezen. MEGAL houtkachels blinken vooral uit in stevige constructie en hoge kwaliteit op basis van materialen van topkwaliteit. Als klasse 5-ketels zijn deze houtkachels voorzien van materialen en oplossingen van de hoogste kwaliteit - compromissen zijn hier niet welkom. Dun plaatwerk of onderdelen van lage kwaliteit hebben hier geen plaats. Alle onderdelen die in de houtkachels worden gebruikt, zijn bedoeld om een zo duurzaam en efficiënt mogelijk product te creëren. Deze benadering van de productie van MEGAL houtkachels garandeert hun voortdurend hoge kwaliteit en efficiëntie, bevestigd door het voldoen aan klasse 5-eisen voor ketels. De MEGAL houtkachels kan met succes worden gebruikt als enige warmtebron, ter vervanging van de traditionele houtgestookte ketel of watermantelhaard.

MEGAL houtkachels zijn uitgerust met een waterrooster van gietijzer - een uitstekende oplossing, omdat de energie die in de verbrandingskamer wordt gegenereerd, direct wordt overgedragen aan het opwarmen van het circulerende water in het rooster. Deze oplossing wordt hoog gewaardeerd op de markt. Dankzij de hoogwaardige afwerking, met gietijzeren deuren en aslade, stalen verwarmingsplaat in een frame van roestvrij staal, hittebestendige en esthetische verf, kunnen de keukens een onderdeel zijn van het interieur van een huis of appartement. De MEGAL houtkachel is verkrijgbaar in 2 versies - wit en beige.

Technische tekening:
Afmetingen:

- Buitenafmetingen: breedte - 42,0 cm x diepte - 60,0 cm x hoogte - 85,0 cm
- Afmetingen verbrandingskamer: breedte - 34,0 cm x diepte - 44,0 cm x hoogte - 62,0 cm
- Bovenste deurafmetingen: breedte - 30,0 cm x hoogte - 14,0 cm
- Onderste deurafmetingen: breedte - 30,0 cm x hoogte - 14,0 cm
- Afmetingen vulopening: breedte - 21,5 cm x hoogte - 11,5 cm
- Afmetingen gietijzeren rooster: breedte - 28,0 cm x diepte - 40,0 cm
- Diameter rookgasafvoer: �~ 120 mm
- Poothoogte: geen
- Glasafmetingen: geen
- Houtbloklengte: max. 60 cm x �~ 15 cm

Schema en constructie
1. Afneembare handgreep voor het optillen van de verwarmingsplaten / 2. Stalen verwarmingsplaat van 5 mm dik (27,5 cm x 19,0 cm) 2 stuks / 3. Ketelwatertemperatuurmeter / 4. Dik gietijzeren rooster dat de verbrandingskamer beschermt / 5. Brandwerende deur voor de verbrandingskamer (boven) / 6. Uitneembare stalen aslade / 7. Brandwerende deur voor de aslade (onder)

8. Verbrandingskamer met gietijzeren rooster / 9. Watermantel met uitneembare turbulatoren / 10. Frame van de verwarmingsplaat van roestvrij staal / 11. Deur met handvat12. Watertoevoer: inlaatsysteem: 1" / 13. Terugstroomlijnaansluiting: 3/4" / 14. Typeplaatje / 15. Watertoevoer: retoursysteem: 1" / 16. Laad- / afvoerklep: 1/2"

Veiligheid en kwaliteit voorop

De aankoop van een klasse 5-ketel betekent reële besparingen. Investeer verstandig. Klasse 5-ketels zijn apparaten van de nieuwste generatie en worden beschouwd als milieuvriendelijk vanwege hun aanzienlijk lagere uitstoot dan klassieke kolenkachels. Sinds 2017 is de verkoop van ketels van lagere klassen verboden, omdat deze in grote mate bijdragen aan luchtverontreiniging. Tegelijkertijd geldt tot eind 2024 de verplichting om ketels van lagere klassen te vervangen door ketels van de vijfde klasse, die voldoen aan de norm PN-EN 303-5:2012. De technische specificaties van ketels van de vijfde klasse overtreffen die van oudere apparaten aanzienlijk. Deze apparaten stoten tot 50 keer minder koolmonoxide en 5 keer minder deeltjes uit dan traditionele kolenkachels. Ketels van de vijfde klasse hebben een hogere efficiëntie en prestatie dankzij het gebruik van geschikte materialen en productietechnologieën. Dit zorgt voor minimale energieverliezen en maakt van de ketel een zeer efficiënt apparaat. Hoewel klasse 5-ketels duurder zijn dan klassieke, genereren ze op de lange termijn besparingen.

Naast deze aanbieding hebben wij nog veel meer aanbiedingen en artikelen.

Snel en betrouwbare levering aan huis.
Zoekertjesnummer: a131834516