Sfeerhaard Vancouver - 152 cm - Zwart

€ 849,00
Verzenden
750sinds 1 jun. '21, 11:50
Deel via
of

Kenmerken

SoortElektrische haard
TypeHangende haard
ConditieNieuw

Beschrijving

Productbeschrijving - Vancouver 152cm

De sfeerhaard Vancouver 152 cm in de kleur zwart is een ruim gecertificeerde wandhaard met een moderne uitstraling. Door de strakke lijnen en de praktische elektrische aandrijving is de Vancouver sfeerhaard een duurzame must-have voor iedereen!

  • Sfeerhaard met elektrische aandrijving
  • Eenvoudig te monteren
  • Beschikbaar in verschillende formaten en kleuren

Het ontwerp van de Vancouver sfeerhaard komt in veel interieurs goed tot zijn recht. De elektrische wandhaard toont realistische LED-vlammen. Deze LED haard heeft geen echte vlammen, waardoor het een veel veiligere keuze is. De Vancouver heeft daarentegen wel een mogelijkheid tot verwarmen. Deze warmtestanden zorgen voor de ultieme beleving. De sfeerhaard beschikt daarnaast over een beveiliging tegen oververhitting. De LED-vlammen van de elektrische sfeerhaard zijn ook in te stellen naar voorkeur. Zo beschikt de Vancouver over vier verschillende helderheidsniveaus. De vlammen van de LED haard zijn in te stellen op kleur.

De Vancouver heeft een stekker snoer van 1,8 meter lang. Er wordt een brede muurbeugel meegeleverd om de sfeerhaard aan te monteren. De wandhaard komt met sprankelende acrylic kristalstenen en een eenvoudig te bedienen afstandsbediening. Daarnaast maken we bij De Sfeerhaard gebruik van extra helder glas van 5 mm dik. Hierdoor zullen de vlammen in jouw LED haard fantastisch te zien zijn.

De Vancouver sfeerhaard is beschikbaar in meerdere formaten en kleuren. Bekijk de overzichtspagina van de Vancouver voor alle mogelijkheden.

De open haard is met het voornemen van de gestelde veiligheidseisen, geschikt voor inbouw aan sterke brandwerende wanden en wordt de volgende werkdag* gratis bij je opgegeven adres geleverd. De elektrische wandhaard kan eenvoudig zelf worden gemonteerd door de bijgeleverde handleiding.

Bij De Sfeerhaard bieden we je 30 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie op al onze Vancouver sfeerhaard modellen!5 jaar garantie!
Zoekertjesnummer: a74894595