Dier op dier / Ridderslag / ABC toverduel / Bandietenbende

€ 25,00
Ophalen
712sinds 30 sep. '22, 14:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
UitgeverHaba
Aantal spelersEen of twee spelers, Drie of vier spelers

Beschrijving

4 x Haba games voor de prijs 25 euro samen + gratis red de drankenschat
Vanaf 5 jaar

Alle spellen zijn compleet en als nieuw

Dier op dier : 12 euro
Ridderslag : 9 euro
Abc toverduel : 5 euro
Bandietenbende : 5 euro


'Dier op dier van Groot Naar Klein'
is een stapel- en memoryspel van het Duitse merk Haba. Tijdens hun uitstapje naar de kust willen de dieren op elkaar klimmen en zo een vuurtoren maken: de beer klimt op de olifant, de leeuw op de beer ... telkens klimt een kleiner dier op een groter exemplaar. Helemaal bovenaan moet de glimworm licht geven. De krokodil is echter beledigd omdat hij niet helemaal bovenaan mag staan. Hij duwt steeds opnieuw dieren uit de toren. Wie behoudt het overzicht en kan de dieren in de juiste volgorde op elkaar stapelen? 

Ridderslag
Wil je graag even sterk, dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknapen de koninklijke opdrachten uitvoeren en laten zien dat jullie een goede speurneus hebben: jullie moeten namelijk reuzen, draken, heksen en andere gevaren kunnen opsporen! Als het jou lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kun je uiteindelijk als winnaar zegevieren!

Abc toverduel
Op de 10 toverwoordkaarten staat van alles afgebeeld. Draai een letterkaart om en zoek op de toverwoordkaart naar een afbeelding die begint met de letter van de letterkaart. Als je als eerste het begrip noemt mag je een stapje verder op het parcours. Degene die als eerste de finish bereikt, wordt uitgeroepen tot beste woordtovenaar. Vanaf 6 jaar, voor 2 spelers, speelduur ca. 10 minuten, met coöperatieve spelvariant.

Bandietenbende
De politie van Goudstad is op zoek naar Iggy Incognito en zijn maatjes! Help mee bij de jacht op de ruige roversbende. Welk adelaarsoog telt bliksemsnel het juiste aantal boeven? Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 6 jaar. Speelduur: 10 - 15 minuten.
Of alle 4 voor de prijs van 25 euro en gratis Red de drakenschat
Zoekertjesnummer: m1891979655