Ringgeister (Queen Games) - In de ban van de ring

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
650sinds 11 sep. '22, 12:57
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Aantal spelersEen of twee spelers, Drie of vier spelers

Beschrijving

Je kan bieden op een exemplaar van "Ringgeister" uitgegeven bij Queen Games.

De regels zijn duitstalig, een engelse vertaling is bijgevoegd. Het spelmateriaal is taalonafhankelijk.

Verzending niet inbegrepen - ophalen kan ook.

Er ontbreekt één fiche - aangezien je pas 3 fiches per speler nodig hebt in de expert variant die enkel met 3 spelers gespeeld kan worden, is dit enkel een issue als één van de drie spelers met groen wil spelen en niet met een andere kleur.

Het spelbord is modulair en wordt gevormd door vierkante en achthoekige tegels in een frame te plaatsen. Dit frame heeft een vouw in één van de delen - zie foto.

Spel gebaseerd op het boek van J.R.R. Tolkien "Lord of the rings". Het wordt gespeeld op een willekeurig samengesteld bord dat bestaat uit 12 achthoekige en 11 vierkante stukken, waarbij de ene hoek het huis van de hobbits voorstelt en de andere hoek de Doemberg De spelers racen om verschillende mindere zoektochten te voltooien voordat ze de ene ring in het vuur van de Doemberg mogen werpen, dit alles terwijl ze Ringwraith, Orc en Gollum moeten ontwijken of Gandalf moeten verplaatsen om te helpen.

In tegenstelling tot het veelgeprezen spel The Lord of the Rings van Reiner Knizai is dit geen coöperatieve zoektocht, hoewel alle spelers verliezen als een ringdrager wordt gevangen door een Ringwraith.
Zoekertjesnummer: m1884482610