Fantasyland (Ravensburger)

€ 7,50
Ophalen of Verzenden
490sinds 11 sep. '22, 12:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
UitgeverRavensburger
Aantal spelersEen of twee spelers, Drie of vier spelers

Beschrijving

Je kan bieden op een exemplaar van Fantasyland, uitgegeven door Ravensburger.

Dit is de Nederlandstalige uitgave verzending niet inbegrepen - ophalen kan ook.

Het spel is in uitstekende conditie. Enkele van de puntenfiches (schijfjes met een diamant) ontbreken maar zijn vervangen door zelfgemaakte exemplaren (zie foto). Deze dienen enkel om de score bij te houden - een creativeling kan zelf volledig eigen puntenfiches ontwerpen..

Het speelbord toont een vreemd betoverd bos. 37 Bomen staan netje in rijen opgesteld. Maar dat blijken al vlug niet zo’n rechte rijen te zijn. Tussen de bomen staat een grote reus die behoorlijk boos is op de 4 kleine plaaggeesten.
Deze huppelen van de ene plek naar de andere (afstand bepaald door een dobbelsteen) door tussen twee bomen te springen. Als alle spelers hun plaaggeesten verzet hebben, beweegt de reus.

Deze probeert nu een plaaggeest te vangen door over de grond tussen twee bomen heen te schuiven. Daarbij wijken de bomen uiteen... Of soms niet... De reus wordt altijd net zover geschoven tot hij tussen twee bomen blijft steken of een plaaggeest te pakken heeft.

De speler wiens plaaggeest gevangen wordt, verwijdert zijn plaaggeest en schuift de reus totdat er een ander slachtoffer de rol kan overnemen.
Ondertussen moeten de plaaggeesten flonkerstenen zien te bemachtigen (speciale velden in het bos). Wie het eerst 7 dergelijke stenen verzamelt, wint dit schuifspel
Zoekertjesnummer: m1884448780