Age of Imperialism - Eagle Games

€ 25,00
Ophalen of Verzenden
200sinds 11 sep. '22, 11:44
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Aantal spelersEen of twee spelers, Drie of vier spelers, Vijf spelers of meer

Beschrijving

Je kan bieden op een exemplaar van " War! Age of imperialism" uitgegeven bij eagle games. De regels zijn engelstalig - dit spel kan heel lang duren en de speelborden zijn zeer groot !

De doos toont gebruikssporen. Ik tel 89 ipv 90 resource counters (kartonnen fiches) en 19 ipv 20 harbours (plastic miniaturen). Ik heb deze nooit gemist tijdens het spelen.

Ik heb verder 48 horses (58 volgens component list op bgg) en ook 6 x 22 cavalry (ipv de 6 x 12 van de component list van bgg) - ik vermoed dat deze laatste 2 foutjes zijn in de bgg lijst en geen overtollige of ontbrekende onderdelen.

Verzending niet inbegrepen - ophalen kan ook.

War is geschikt voor 2-6 spelers en heeft drie moeilijkheidsgraden. Dit "epic game of grand strategy" gaat verder waar risk ophoudt.

War! Age of imperialism is een spel van imperium opbouw, exploratie, economische expansie, technologische vooruitgang, diplomatie, en tactische gevechten in het tijdperk van het imperialisme (1830 - 1900).

De spelers regeren een van de grote mogendheden uit die tijd en proberen een imperium op te bouwen. Moeten ze hun leger of economie opbouwen? Onderhandelen of aanvallen? Uitgeven aan onderzoek of een nieuw fort om de grens te beschermen?
Zoekertjesnummer: m1884438394