Kinderstep met 3 Lichtgevende Wielen - 3-6 Jaar -

€ 34,95
Verzenden
1402sinds 27 mei. '22, 12:09
Deel via
of

Kenmerken

MerkSajan
ConditieNieuw

Beschrijving

Met deze supercoole kinderstep kunnen kinderen weer lekker buiten spelen De 3 wielen van deze step hebben kleurige LED-verlichting die vanzelf aangaat als ze draaien. De kinderstep staat dankzij het stevige voetrempedaal snel en veilig stil als het moet. Het stuur is verstelbaar van 65, 70, 75 en 80 cm, zodat de step met je kind mee kan groeien. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar, met een max. gewicht van 50 kg en een min. lengte van 90 cm. Zo gaan ze met mooi verlichte wielen het avontuur tegemoet in de kleuren roze, blauw, groen, rood of zwart.

LED-lichtgevende wielen
De kinderstep heeft een stevig aluminium frame en 3 wielen gemaakt van PU-materiaal (85A met ABEC 5 lagers). Dankzij de twee voorwielen en een achterwiel heeft is hij extra stabiel. Zo kan je kind makkelijk zijn/haar balans bewaren tijdens het steppen. Ook zijn deze wielen uitgerust met LED-verlichting; zodra de wielen draaien geven ze een vrolijke lichtshow. Dit maakt de step niet alleen heel leuk, maar ook goed zichtbaar voor jou en voor anderen.

Besturing
De Kinderstep is bestuurbaar door middel van leunen. Als naar rechts wordt geleund, zal de step ook naar rechts sturen.

3 tot 6 jaar
Deze step is zo gemaakt dat iedereen tussen de 3-6 jaar de step kan gebruiken. Kies tussen een hoogte van 65, 70, 75 en 80cm. Groeit je kind, dan groeit de step dus gewoon mee! Ook kan de step zo makkelijk gedeeld worden tussen broertjes, zusjes, vrienden etc. Let wel op: de minimale lengte om te step te gebruiken is 90 cm en het maximale gewicht is 50 kg.

Veilig voetrempedaal
Voor de veiligheid heeft de Step een ingebouwde rem bij het achterwiel. Zo kunnen kinderen op elk moment remmen en komen ze snel tot stilstand. Met een gewicht van slechts 2kg kun je hem overal mee naar toenemen.

Kenmerken Step:
4 kleuren: Roze, blauw, groen en zwart
Wielen met LED-verlichting
Geschikt voor 3 - 6 jarigen
Stevig aluminium frame
Verstelbare hoogte
Ingebouwde rem

Eenvoudig in elkaar te zetten
De Kinderstep is makkelijk in elkaar te zetten, zodat je kind er direct op weg kan rijden. Je hoeft alleen het stuur in de treeplank te klikken en de step is klaar voor gebruik. Ook de wielen kunnen eenvoudig vervangen worden mocht dat nodig zijn.

CE-markering
Laat je kind lekker buiten spelen op deze te gekke step met een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik.

Specificaties:
Merk: Sajan
Type step: LED
Inhoud Verpakking: 1x Kinderstep - 1x Handleiding
Materiaal: Aluminium, PU
Kleur: Zwart (Tevens in roze, groen, rood en blauw beschikbaar)
Afmetingen Hoogte: 80 cm, Lengte 57cm en breedte 24 cm
Afmeting voorwielen: 125 x 24 mm


Op Werkdagen Besteld voor 21:00 uur, Morgen GRATIS geleverd!

Prijskiller.nl
De Draai 4
9076 PD St. Annaparochie

Prijskiller.nl is de goedkoopste online Autoped winkel van Nederland!

Zoekertjesnummer: a98413681