Nieuwe Henri Sport Scooter Mat Zwart - Klasse A of B Topdeal

€ 1.650,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
3505sinds 26 mar. '24, 12:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Bouwjaar2024
Kilometerstand0
BrandstofBenzine
Cilinderinhoud49

Beschrijving

Ontdek de gloednieuwe Henri Sport Scooter, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze scooter is beschikbaar in zowel Klasse A als Klasse B!

- Klasse A: Rijden zonder rijbewijs, maximaal 25 km/u.
- Klasse B: Met rijbewijs, snelheid tot 45 km/u.
De zwarte Henri Sport Scooter is een ware blikvanger dankzij zijn sportieve uitstraling. Hij is gemakkelijk te hanteren en bijzonder geschikt voor stadsverkeer.

Deze eigentijdse scooter is voorzien van diverse handige features, waaronder een veiligheidssysteem op de standaard, een elektrische starter (ook handmatig te starten), een stuurslot, 2 sleutels en 2 spiegels. Daarnaast beschikt hij over LED-pinkers voor extra zichtbaarheid.

De scooter is zuinig in verbruik dankzij de Euro 5-injectiemotor. Met een volle tank van 4 liter kunt u maar liefst 180 kilometer plezierig rijden. Onder het zadel is er voldoende opbergruimte voor een helm, en er is een handig opbergvak aan de binnenkant van de beenruimte.

Bij de aankoop van de Henri Sport Scooter ontvangt u Belgische papieren, waaronder het gelijkvormigheidsattest, het roze formulier en een instructieboekje. Daarnaast ontvangt u ook de factuur van de aankoop.

Als officiële invoerder, verdeler en hersteller met een oppervlakte van 2000 m² zijn wij de grootste in de Benelux. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste prijs en service garanderen. Bovendien leveren wij in heel België!

Al onze brommers en scooters zijn ingeklaard en vooraf geregistreerd. Bij de aankoop ontvangt u alle benodigde documenten om via uw verzekering uw nummerplaat te verkrijgen. Geen tijdrovende en kostbare procedures.

Voor een volledig overzicht van al onze modellen kunt u altijd terecht op onze website www.westbikes.be. Neem gerust contact met ons op via info@westbikes.be of breng een bezoek aan onze winkel op Stasegemsesteenweg 1GIK, 8500 Kortrijk.

Ontdek de Henri Sport Scooter vandaag nog bij Westbikes - uw vertrouwde partner in mobiliteit.
www.westbikes.be
Zoekertjesnummer: m2097124950