Neff Vna341u8gb Was-droogcombinatie 8kg - 5kg 1400t

€ 729,00
Ophalen of Verzenden
340sinds 26 okt. '23, 18:32
Deel via
of

Beschrijving

Onbalans-controlesysteem

Dit apparaat beschikt over een onbalanscontrolesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was nietgelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepasten wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordthet trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.

Resttijdindicatie

Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

Uitgestelde start

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt udirect aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wiltlaten draaien.

SpeedPerfect

Met de SpeedPerfect functie kunt u, afhankelijk van het geselecteerdewasprogramma, de wastijd met maximaal 60 % verkorten.Voor dezelfde topprestaties in minder dan de helft van de wastijd!

EcoSilence Drive-motor

Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

Ecoprogramma

Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.Alléén bij Welhof.com!GRATIS VERZENDING en RETOUR door geheel NEDERLAND en BELGIË en altijd volledige GARANTIE!Nog meer voordelen:.> Gratis bezorgd.> Gratis retour.> Snel bezorgd> Aansluitservice gratis.> Betalen aan de deur met pin of contant.> Alle producten in eigen voorraad.> Unieke producten. Op=Op.> Mogelijkheid tot ophalen (ook dezelfde dag).> Showroom 7 dagen open.> Je werkt mee aan een beter milieu.Betaalmogelijkheden?Betalen kunt u eenvoudig doen via onze webshop. U kunt vooraf betalen met iDEAL, Klarna achteraf, Visa, Mastercard, Sofortbanking, Bancontact, Overboeking. U kunt tevens kiezen voor betalen aan de deur via Pin.
Zoekertjesnummer: a134307336