Vaatwasser horeca cafe foodtruck

€ 1.249,00
Ophalen
1261sinds 10 mei. '24, 03:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Hoogte85 tot 90 cm
Breedte45 tot 60 cm
VerbruikMinder dan 10 liter
EigenschappenEnergieklasse A of zuiniger, Eco programma, Kort programma, Voorspoelprogramma

Beschrijving

professionele keukens is een snelle en efficiënte vaatwasser onmisbaar voor de dagelijkse afwas. Onze vaatwasser biedt drie volledige wasprogramma's van 102, 132 en 192 seconden, samen met een pauzefunctie en een duidelijk digitaal display. Na het reinigingsproces wordt de vaat gespoeld met heet water om snel te drogen, zodat ze klaar is voor het volgende gebruik. Deze vaatwasser werkt met minder dan 70 dB en is dus erg stil.

Zuinig en gebruiksvriendelijk
Deze vaatwasser is zeer zuinig en verbruikt slechts 2,8 liter water per cyclus. Hij biedt veiligheidsfuncties, zoals thermische beveiliging en IPX5-bescherming voor het bedieningspaneel. De machine is ook eenvoudig te bedienen met één knop voor het vullen en verwarmen van water in de boilertank. Met de digitale drukschakelaar voor de wastank kan het waterniveau eenvoudig worden aangepast, terwijl de NTC-sensor de thermostaat regelt. De vaat wordt gewassen op 55-60°C en gespoeld op 80-85°C, waardoor deze sneller droogt. Je kunt ervoor kiezen om het water voor te verwarmen of te beginnen met koud afwassen. Vier indicatielampjes geven de status van het vullen, verwarmen, wassen en de programmaduur aan. De vaatwasser maakt een geluid als de cyclus klaar is. Hij wordt geleverd met een glazenkorf van 50 x 50 cm, een bordenkorf van 50 x 50 cm, een bestekkorf en een aan- en afvoerslang voor aansluiting op de waterleiding. De vaatwasser is inclusief spoelglansmiddel-, zeep- en afvoerpomp. Dankzij de vier verstelbare poten kan de hoogte gemakkelijk worden aangepast.

Snel schoon te maken
Deze krachtige vaatwasser is gemakkelijk schoon te maken omdat hij volledig gemaakt is van roestvrij staal. Het gladde roestvrij staal kan eenvoudig worden afgenomen met een warme doek en een beetje afwasmiddel. De wasarmen, gemaakt van speciaal ABS, zijn ook gemakkelijk schoon te maken. Het is belangrijk om te weten dat alleen vloeibaar spoelglansmiddel en vloeibare zeep geschikt is voor gebruik in deze vaatwasser.

Kenmerken

Inclusief spoelglansmiddel-, zeep- en afvoerpomp
Spoeltemperatuur van 85°C voor snel drogen
Stille machine met slechts <70dB
Waterverbruik per cyclus is slechts 2,8L
Complete wasprogramma's binnen 102, 132 en 192 seconden
Product specificaties

Netto gewicht: 70 Kg
Tankcapaciteit: 27 L
Boilercapaciteit: 6 L
Afmetingen: B59,5 x D65 x H83 cm
Deurhoogte: 33,5 cm (max. hoogte glas/bord 30 cm)

Inclusief

Toevoerslang
Afvoerslang
Een bordenkorf (50 x 50 cm)
Een glazenkorf (50 x 50 cm)
Een bestekinzet
Zoekertjesnummer: m2113512390