17 inch Natuursteen boenmachine schrobmachine polijstmachine

€ 749,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 49,00
259215sinds 17 okt. '18, 15:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

17 inch 1500Watt DELUXE Natuursteen schuur & polijstmachine 1 schijfs, met watertank & extra gewicht SP1001
De SP1001 is een extra krachtige multifunctionele 1500Watt schuur & polijstmachine. Voor het professioneel intensief renoveren, boenen, schrobben, schuren, polijsten en onderhoud van natuurstenen, Parketvloeren, hout, betonnen, granieten & terrazzo. Tevens is er optioneel een stofafzuigring te bestellen om stofvrij droog te schuren. Door zijn extra krachtige 1500Watt motor, hogere koppel, en het extra gewicht wat op de voorzijde te monteren is, is deze machine bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in combinatie met de 100mm natuursteen diamant polijst & schuurpads en de 17 inch vloer diamantpads. Het handvat heeft een ergonomisch model en heeft een optimale grip.
Optioneel is er ook een foam klittenband polijstpads padhouder beschikbaar waar 6 diamant polijstpads met een diameter van 100mm op gemonteerd kunnen worden om natuursteen of beton mee te schuren en af te werken. Ook kan er een stofafzuigring worden besteld die in combinatie met een M-klasse zuiger alle soorten stof kan afzuigen voor een stofvrije werking.
Compleet geleverd met: Watertank, zachte borstel, extra gewicht, noppenpadhouder, 3 reinigingspads 16inch 1 x rood, zwart & wit

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort professionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.


Artikelnummer: SP1001
Vermogen: 1500Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 62 dB
Rotatiesnelheid: 154 t/ min
Kabellengte: 12 meter
Gewicht: 42 kg
Extra gewicht:20 kg
Schijfdiameter: 17 inch (43cm)
Schijfopname: Metal lock (metalen snelsluiting)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Inclusief: boenmachine, watertank, noppen padhouder, zachte borstel en 1x dikke zwarte, rode en witte 16 inch reinigingspad


Voor ons complete assortiment en aanbiedingen kunt u terecht op www.feramotools.nl

Wij zijn leverancier van het merk FeramoTools en ander specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. Al onze producten zijn te bestellen via onze webshop. Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Wij leveren in de Benelux incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen onder voorbehoud.

KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN! BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS: info@feramotools.nl.
Zoekertjesnummer: a18188103