ramen en deuren maatwerk en stock maatwerk 3 weken stock 24U

Bieden
Ophalen of Verzenden
€ 1,00
1541sinds 4 jul. '22, 15:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeRaamkozijn
MateriaalKunststof
Hoogte225 cm of meer
Breedte75 tot 150 cm
EigenschappenInclusief glas

Beschrijving

Specialist in Ramen en Deuren MAATWERK LEVERING 3 WEKEN STOCK UIT VERKOOP LEVERING 1 DAG 
Na meer dan 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is HRD BOUWMARKT geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen.
HRD BOUWMARKT, de meest complete ramen- en deurenfabrikant in België.
Deze reputatie danken wij aan de soepelheid van onze productie-eenheden. We maken gebruik van het uitgebreid-gamma -pvc en alu .
Pvc, een kunststof op basis van aardolie en zout, speelt een vooraanstaande rol in ons dagelijks leven. Raamprofielen zijn één van de meest kwalitatieve pvc-producten omdat ze moeten presteren onder extreme atmosferische omstandigheden en onder grote belasting.
Alle mogelijke raamconstructies worden in eigen ateliers vervaardigd. Dit resulteert in een uniek aanbod in de ramenwereld. Onze technici maken je graag wegwijs in het gamma.
7 aanbevelingen waardoor u Hrd pvc-ramen en -deuren kiest.
  • HRD ramen en deuren zijn vervaardigd met de meest gereputeerde pvc-profielen.

HRD ramen en deuren zijn voorzien van een staalversteviging.
  • HRD ramen en deuren zijn steeds voorzien van kwalitatief hang- en sluitwerk.
  • HRD ramen en deuren zijn beglaasd met de door jou gekozen K-waarde. Glasdikte volgens de STS 32-normen. Meerdere figuurglazen zijn mogelijk.
  • HRD ramen en deuren bieden je een ruime keuze in nerfstructuren, in totaal zijn er 52 combinaties mogelijk.
  • HRD biedt je 18 RAL-kleuren in onklopbaar in stabiliteit en kleurvastheid. Met gekleurde vensterprofielen zorg je voor accenten in de gevelvorm. Zo worden de woningen even uniek als hun bewoners. Ook bedrijfspanden worden attractieve blikvangers.
  • HRD verzekert je een snelle levering en een uitstekende dienst na verkoop.

·
· Hoogstaand schrijnwerk en een ultramodern bedrijfspark stellen hrd in staat om op de meest diverse aanvragen in te gaan.
· Door onderzoek en selectie van materialen van de hoogste kwaliteit beantwoordt hrd aan maatstaven die kwaliteit, afwerkingsgraad en duurzaamheid eisen.HRD verenigt industriële speerpunttechnologie en zijn knowhow om aan de behoeften van elke klant te voldoen
Zoekertjesnummer: m1860297154