ramen,deuren,schuiframen stock maatwerk3weken open zaterdag

€ 50,00
Ophalen of Verzenden
€ 1,00
02sinds 10 aug. '22, 11:55
Deel via
of

Kenmerken

EigenschappenInclusief glas
ConditieNieuw
MateriaalKunststof
TypeRaamkozijn
HoogteMinder dan 75 cm
Breedte225 cm of meer

Beschrijving

ramen deuren schuiframen maatwerk klaar op drie weken in alle kleuren !! stock verkoop levering op 1 dag

Specialist in Ramen enDeuren

Na meer dan 40 jaarintensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is HRD BOUWMARKT geëvolueerd van eenfamiliebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met eenafzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzenheen.

HRDBOUWMARKT, de meest complete ramen- en deurenfabrikant in België.

Dezereputatie danken wij aan de soepelheid van onze productie-eenheden. We makengebruik van het uitgebreid-gamma -pvc en alu .

Pvc, eenkunststof op basis van aardolie en zout, speelt een vooraanstaande rol in onsdagelijks leven. Raamprofielen zijn één van de meest kwalitatieve pvc-productenomdat ze moeten presteren onder extreme atmosferische omstandigheden en ondergrote belasting.

Allemogelijke raamconstructies worden in eigen ateliers vervaardigd. Dit resulteertin een uniek aanbod in de ramenwereld. Onze technici maken je graag wegwijs inhet gamma.

7 aanbevelingen waardooru Hrd pvc-ramen en -deuren kiest.

  • HRD ramen en deuren zijn vervaardigd met de meest gereputeerde pvc-profielen.
    HRD ramen en deuren zijn voorzien van een staalversteviging.
  • HRD ramen en deuren zijn steeds voorzien van kwalitatief hang- en sluitwerk.
  • HRD ramen en deuren zijn beglaasd met de door jou gekozen K-waarde. Glasdikte volgens de STS 32-normen. Meerdere figuurglazen zijn mogelijk.
  • HRD ramen en deuren bieden je een ruime keuze in nerfstructuren, in totaal zijn er 52 combinaties mogelijk.
  • HRD biedt je 18 RAL-kleuren in onklopbaar in stabiliteit en kleurvastheid. Met gekleurde vensterprofielen zorg je voor accenten in de gevelvorm. Zo worden de woningen even uniek als hun bewoners. Ook bedrijfspanden worden attractieve blikvangers.
  • HRD verzekert je een snelle levering en een uitstekende dienst na verkoop.

·

· Hoogstaand schrijnwerk en eenultramodern bedrijfspark stellen hrd in staat om op de meest diverse aanvragenin te gaan.

· Door onderzoek en selectie van materialenvan de hoogste kwaliteit beantwoordt hrd aan maatstaven die kwaliteit,afwerkingsgraad en duurzaamheid eisen.HRD verenigt industriëlespeerpunttechnologie en zijn knowhow om aan de behoeften vanelke klant te voldoen

Zoekertjesnummer: a102943602