Topkwaliteit geïmpregneerd tuinhout (planken, balken, palen)

Zie omschrijving
Ophalen
20737146sinds 29 mar. '19, 11:09
Deel via
of

Kenmerken

HoutsoortGrenen
Lengte300 cm of meer
EigenschappenGeïmpregneerd
Dikte25 tot 50 mm
ConditieNieuw
TypePlank

Beschrijving

Topkwaliteit geïmpregneerd tuinhout


Op zoek naar geïmpregneerd tuinhout van hoge kwaliteit? Of het nu gaat om houten palen, balken of planken, bij Boerderijshop bent u aan het juiste adres!


Onze houten palen, balken en planken worden geproduceerd uit kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch geïmpregneerd grenen- en vurenhout, met als voordeel de hardheid van het hout. Door het koudere klimaat in Scandinavië, groeien de bomen waaruit dit grenenhout wordt geproduceerd trager, waardoor het harder en kwalitatief sterker wordt. Het hout wordt gedroogd voorafgaand aan impregnatie (klasse 4, geschikt voor grondcontact). Dit zorgt voor een duurzaam kwaliteitsproduct met lange levensduur.


Ideaal voor het maken van uw eigen (bouw)project of constructie in uw tuin of weide!


Productkenmerken:

  • Kwalitatief geïmpregneerd naaldhout (klasse 4, geschikt voor grondcontact)
  • Afkomstig uit Scandinavië, wat terugkomt in de hardheid en kwaliteit van het product.
  • Diverse producten (palen, balken en planken) voor elke gewenste toepassing.Geschaafde planken

Onze geschaafde planken zijn ideaal voor het bouwen van een tuinschutting of het dichtmaken van tuingebouwen. Maar bijvoorbeeld ook voor het maken van een moestuinbak, bloembak, paardenomheining of andere houten constructies. Deze houten planken zijn verkrijgbaar als gewone plank en als 'tand-en-groef' plank. Met een dikte van 28 mm. en breedte van 145 mm. heeft u een kwalitatief product in handen voor diverse toepassingen, diverse lengtes zijn beschikbaar vanaf 1,80 meter tot 5,10 meter (afhankelijk van type plank/product).


Geschaafde balken

Onze geschaafde planken zijn ideaal voor het bouwen van een overkapping, carport, mancave, blokhut of houten schuur. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor dakconstructies en andere (zwaardere) constructies. Deze balken zijn verkrijgbaar in lengtemaat 4,20 meter, met een dikte van 45mm. en breedte van 145 mm.


Geschaafde palen

Onze geschaafde palen hebben we in diverse soorten. Zowel in geschaafd vurenhout als Scandinavisch naaldhout. De vurenhouten palen (vierkant) zijn uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met de geschaafde tand- en groefplanken voor het bouwen van een schutting. Daarnaast hebben we ronde en halfronde palen, voor allerhande toepassingen. Bekijk onze website voor het complete assortiment incl. afmetingen en prijzen.


Boerderijshop: 5 dagen per week geopend en continue een grote stock voorraad op locatie

Boerderijshop heeft een ruime voorraad op locatie beschikbaar, indien u behoefte heeft aan een specifiek product of bepaalde hoeveelheid kunt u vooraf altijd even informeren voorafgaand aan uw bezoek. Wij zijn geopend op maandag en vanaf woensdag tot en met zaterdag. (zondag en dinsdag gesloten).


Trefwoorden: tuinhout, houthandel, geïmpregneerd hout, houten planken, houten balken, houten palen, tuinpalen, tuinhuis, mancave, blokhut, overkappingZoekertjesnummer: a29548676