Houten schaaldelen / schorsplanken / boomstam planken

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 0,01
95793961sinds 29 mar. '19, 10:37
Deel via
of

Kenmerken

Lengte300 cm of meer
DikteMinder dan 25 mm
ConditieNieuw
TypePlank

Beschrijving

Houten schaaldelen / boomstam plank / schorsplank

 

Op zoek naar houten schaaldelen (ookwel schorsplanken of boomstam planken genoemd) voor het maken van uw houten creatie? Bij Boerderijshop bent u aan het juiste adres!

 

We leveren Douglas schaaldelen / schorsplanken en deze zijn tegenwoordig erg populair.

Dit type planken is geproduceerd uit kwalitatief Douglas hout en biedt dan ook talloze mogelijkheden en is een ideaal product voor het maken of betimmeren van een tuinhuis, poolhouse, schuilstal of houten schuur.

 

Maar daarnaast ook perfect geschikt voor het betimmeren van bestaande gevels. Het aanbrengen van houten schaaldelen / schorsplanken geeft direct een compleet ander aangezicht van een gevel, met een landelijke en natuurlijke uitstraling.

 

Vaak worden deze wandplanken bij montage overlappend geplaatst (gepotdekseld), in dat geval dekken ze gemiddeld ca. 16 centimeter. Informeer vrijblijvend voor tips en advies met betrekking tot het toepassen en gebruik van dit tuinhout.

 

Productkenmerken:

- Dikte planken: 22 mm. (zware en kwalitatieve planken)

- Breedte planken: tussen de 17-23 cm. breed

- Geproduceerd uit Douglas hout, voorzien van duurzaamheidsklasse 3

- Na een tijdje vergrijst dit hout zeer mooi, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft.

Prijs:

Plank met een lengt van 3 meter: 10,50 euro

Plank met een lengte van 4 meter: 14,00 euro

 

Bij afname van een volledige pallet (100 stuks) geven wij 10% korting.

 

Boerderijshop: 5 dagen per week geopend en continue een grote stock voorraad op locatie

Boerderijshop heeft een ruime voorraad op locatie beschikbaar, indien u behoefte heeft aan een specifiek product of bepaalde hoeveelheid kunt u vooraf altijd even informeren voorafgaand aan uw bezoek. Wij zijn geopend op maandag en vanaf woensdag tot en met zaterdag. (zondag en dinsdag gesloten).

 

NIEUW: Nu ook de mogelijkheid tot online bestellen via onze webshop

Boerderijshop heeft nu ook een webshop, waar u online kunt bestellen. Vervolgens maakt u zelf de keuze. Ofwel u komt uw producten op een door u geselecteerd moment afhalen bij ons op locatie, ofwel u kiest voor verzending/bezorging*. De verzendkosten zijn afhankelijk van de totale orderwaarde van uw bestelling.

 

*Momenteel leveren wij 'standaard' in de regio's Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Bestellingen buiten deze regio's leveren wij op aanvraag, waarbij we een offerte maken voor de verzendkosten.

 

 

 

Trefwoorden: houten schaaldelen, schaaldelen, schorsplanken, boomstam planken, douglas schaaldelen, douglas hout, tuinhout, schutting, schuttingplanken, wandplanken, boomplanken, hout, tuin, tuinhuis, tuinberging, houten schuur, gevelbekleding

 

 

Zoekertjesnummer: a29547709