DoorBird IP videofoonset D2101V inbouw Titanium, 1 drukknop

€ 849,95
Ophalen of Verzenden
2041sinds 24 okt. '21, 14:49
Deel via
of

Kenmerken

Type de détectionAutres types

Beschrijving

DoorBird IP videofoonset D2101V inbouw Titanium met 1 drukknop is een smart oplossing voor je woning of bedrijfspand. Een videofoonsysteem met beeld en geluid die je bedient door middel van een App. De videofoonset is voorzien van een modern en tijdloos design. De DoorBird IP videofoonset kan standalone worden gebruikt of worden geïntegreerd in je Smart Home systeem. Of het nou gaat om een bestaande of nieuwe situatie.

Tevens is het mogelijk om je toegang door middel van de DoorBird te openen. Een handige oplossing wanneer iemand de sleutel is vergeten en er verder niemand thuis is. Openen doe je met de DoorBird eenvoudig op afstand.

Wanneer er wordt aangebeld, krijg je via de DoorBird App een melding op je smartphone of tablet. Met de App hoor én zie je wie er voor de toegang staat. De DoorBird kan ook worden verboden met een vaste telefoon die werkt op SIP.

De DoorBird is geschikt voor opbouw en inbouw. De videofoonset is standaard voorzien van een inbouwbehuizing. De bijbehorende opbouwbehuizing bestel je apart via onze website. De buitenpost is voorzien van 1 beldrukker, proximitylezer, een camera met infrarood verlichting en een luidspreker. Het systeem reduceerd geluid waardoor beide partijen duidelijk verstaanbaar zijn.

De DoorBird is uitgerust met een Geofencing systeem. Met deze feature is het mogelijk je poort automatisch te laten openen wanneer je terugrijd naar huis en je woning nadert. Je rijd in één streep je oprit op of je garage in.

Verder beschikt de DoorBird over de mogelijkheid om geselecteerde mensen op een bepaald tijdsstip toegang te geven. Als extra optie is het mogelijk om de bezoekersgeschiedenis gratis op te slaan in de cloud. Op deze manier kan je terugkijken wie en wanneer heeft aangebeld.

DoorBird Connect:

"DoorBird Connect" is een gratis functie die is opgenomen in elke DoorBird IP Video Door Station. Met "DoorBird Connect" heb je volledige controle over je slimme huis en Internet of Things (IoT). U kunt uw DoorBird IP-videodeurstation verbinden met uw favoriete componenten zoals traditionele deuropeners, deurbellen, slimme sloten, thuisservers, hubs, NAS en NVR's voor extra gemak, bewaking en beveiliging. Zie voor een volledig overzicht: https://www.slimmedingen.nl/service/doorbird-connect

Documenten:

 • Handleiding - DoorBird D2101V Inbouw
 • Installatie handleiding - DoorBird D21x series

Eigenschappen:

 • Verwijder je bestaande deurbel
 • Sluit de twee draden op de DoorBird video deurbel aan
 • Installeer de DoorBird in de buurt van de voordeur
 • Verbind de DoorBird met internet – via Wi-Fi of netwerkkabel
 • Download de gratis DoorBird app en verbind hem met de DoorBird en klaar is Kees!
 • Geofencing systeem
 • Voorzien van proximitylezer
 • Exclusief inbouwbehuizing
 • Exclusief 15V Voeding


Zoekertjesnummer: a82819639