Leertoren - Keukenhulp - 90x40x50 cm - kindertrapje - wit me

€ 69,95
Verzenden
€ 7,95
430sinds 2 nov. '21, 16:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De keukenhulp ontwikkelt de zelfstandigheid van het kind en leert het al op jonge leeftijd betrokken te zijn bij alledaagse taken. Super handige maar vooral zo'n educatieve leertoren voor kinderen. Ook wel bekend als keukenhulp of kindertrapje. De leertoren is perfect geschikt om jonge kinderen te leren koken, afwassen of bekend te maken met andere huishoudelijke taken waarmee ze op latere leeftijd te maken krijgen. 

Keukenhulp / leertoren ondersteunt de ontwikkeling van een kind op een reële manier en helpt de wereld te zien vanaf het volwassen niveau. Dankzij de keukenhulp leert het kind op een natuurlijke manier door observatie en begint het keukenvaardigheden te verwerven die zijn aangepast aan zijn leeftijd. Dit beïnvloedt het leren van zelfstandigheid, creativiteit en verantwoordelijkheid, en vergroot de handvaardigheid en het zelfvertrouwen van een kind.

Waar is de keukenhulp van gemaakt?

Keukenhulp is een aan alle kanten ingesloten platform om te voorkomen dat de peuter valt. We hebben hem gemaakt van gelamineerde spaanplaten, waardoor het gewicht het gemakkelijk maakt om hem door het huis te vervoeren. De verticale randen zijn bedekt met zacht PVC en de horizontale randen met een dikke 2 mm dikke ABS-rand om het kind maximaal comfort te bieden en het meubel gemakkelijker schoon te houden. Alle schroeven zijn bedekt met pluggen, inbegrepen in de set. De helper wordt volledig in Europa vervaardigd. Gladde zijkanten zonder uitsparingen zorgen ervoor dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Hoe lang gaat de keukenhulp mee?

Ons product kan worden gebruikt door kinderen vanaf 2 jaar (als ze al op zichzelf staan), de uiteindelijke gebruiksleeftijd is afhankelijk van het gewicht van uw kind. De maximale belasting is 50 kg. Het platform is verstelbaar op 3 niveaus - 20, 30 en 40 cm van de vloer. De afmetingen van de helper zijn:

  • hoogte - 90 cm
  • breedte - 40 cm
  • diepte - 50 cm

 

De perfecte keukenhulp

"Help mij het zelf te doen" (Maria Montressori) zijn woorden die de innerlijke behoeften van uw kind weergeven. De rol van ouders is om de begeleider van het kind en de onafhankelijkheidsleerkracht te zijn. Maak gebruik van de huidige mogelijkheden om hiervoor de Vikingchoice keukenhulp te gebruiken. Wees een bewuste, wijze ouder.

++SPLIT++

::Alternatieven::Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Zoekertjesnummer: a83352967