Repose® - Companion 55 - 192 x 56 x 5 cm

€ 647,55
Verzenden
380sinds 24 sep. '20, 09:03
Deel via
of

Beschrijving

Het Repose gamma biedt een unieke en eenvoudige oplossing om druk efficiënt te herverdelen of op te heffen (zwevende hielen) en bij te dragen in de preventie en behandeling van decubitus.

Verplaatsen

Drukherverdeling en transfer overal in het ziekenhuis.

De Repose Companion is een transfersysteem waarin een Repose oplegmatras wordt geschoven. Het wordt meestal gebruikt op een brancard en bestaat in 2 breedtes, afhankelijk van het soort brancard. Hij vergezelt de patiënt tijdens al zijn verplaatsingen: op weg naar het ziekenhuis, de verplaatsing tussen twee onderzoeken, de transfer van een brancard naar een onderzoekstafel...

Bestelopties:

  • Companion 55
  • Companion 55 + matras (178 x 55 cm) + pomp
  • Companion 55 + 2 matrassen (178 x 55 cm) + 2 pompen
  • Companion 55 met lus handgrepen
  • Companion 55 met lus handgrepen+ matras (178 x 55 cm) + pomp

Afmetingen (l x b x h):

  • 192 x 56 x 5 cm
  • 197 x 88 x 5 cm (Companion 80)


Het geheel garandeert een hoge bescherming tegen decubitus, verhoogt het comfort en laat toe de patiënt op een ergonomische en veilige manier zijdelings te verplaatsen. Het ingewerkte glijzeil aan de onderzijde van de Repose Companion beschermt de patiënt tegen de schuif- en frictiekrachten die ontstaan bij een laterale verplaatsing.

Repose is eenvoudig en duurzaam

Repose bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot zes maal worden uitgerokken zonder te scheuren of zijn elasticiteit te verliezen. De combinatie van lucht en polyurethaanfilm garandeert de best mogelijke drukherverdeling door inbeddding (immersion) en omvatting (envelopment).

Repose is het perfecte product om het contactoppervlak tussen het lichaam en de onderlaag zo veel mogelijk te vergroten. Het materiaal is ademend, en temperatuurneutraal. Dit creëert een optimaal microklimaat. De unieke Repose pomp zorgt ervoor dat elk hulpmiddel met de juiste druk wordt opgeblazen.

De gepatenteerde ‘Smart Valve’ technologie garandeert een interne druk van 12 mmHg in de Repose. Dit is de optimale waarde voor drukherverdeling en klinische doeltreffendheid door inzinking en omvatting. De pomp dient bovendien als verpakking voor Repose.

-> Website: https://www.thuiszorgwebshop.be/nl

Gratis Verzending én Retour | "Want geen enkele plaats is aangenamer dan Thuis..."
Zoekertjesnummer: a67765775