Kwalitatieve houten paardenomheining / weideafsluiting

Zie omschrijving
17508140sinds 14 aug. '18, 12:08
Deel via
of

Beschrijving

Houten paardenomheining / weideafsluiting


Op zoek naar een kwalitatieve houten paardenomheining? Bij Boerderijshop bent u aan het juiste adres!


Onze houten paardenomheiningen (opschroef) hebben een landelijke uitstraling, waarmee u naast een veilige omgeving voor uw dieren ook een prachtig beeld rondom uw paardenweide en rijbak creëert, wat enkel en alleen al een lust voor het oog betekent.


Deze omheining wordt geproduceerd uit kwalitatief hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout, wat is gedroogd voorafgaand aan impregnatie. Dit zorgt voor een duurzaam kwaliteitsproduct met lange levensduur.


Productkenmerken:

  • Kwalitatief geïmpregneerd grenenhout
  • Grenen palen, fijn gezaagd met diamantkop: 2,25m x 10/10 cm (niet gepunt)
  • Geschaafde liggers, met afgeronde hoeken: 5,00 m x 45/95 mm
  • Geen hoekpalen of eindpalen nodig, alles in dezelfde stijl/grootte
  • Afhankelijk van persoonlijke voorkeur, worden 2 of 3 horizontale liggers toegepast.Advies m.b.t. toepassing en montage

We adviseren om elke 2,5 meter een paal te plaatsen. Dit zorgt, in combinatie met een ligger met een dikte van 4,5 centimeter, voor een zeer stevige omheining. De liggers worden op de palen gemonteerd met schroeven, waardoor het erg makkelijk is om deze omheining zelf te plaatsen. Indien er ooit een paal of ligger stuk gaat, is deze gemakkelijk te vervangen zonder al te veel werk.


Een bijkomend voordeel van dit systeem is dat er geen zwakke plekken in de palen zitten. Bij doorsteekomheiningen zijn er gaten in de palen gefreesd voor het doorsteken van de liggers, op deze plaatsen zijn de palen zeer zwak (een paal met een diameter van 14 cm en een freesgat van 8,5 cm, heeft aan beide zeiden nog slechts 2,75 cm hout over).


Extra opties
We leveren indien gewenst ook bijpassende poorten incl. poortbeslag in diverse afmetingen.

Elektrische afsluitingen/afrasteringen zijn ook leverbaar, wij zijn officieel dealer van Gallagher.

(zie ook onze andere advertenties op 2dehands.be)


Vraag vrijblijvend prijs op voor uw project, weide, piste of paddock!

Let op: Plaatsingen doen wij niet!


Boerderijshop: 5 dagen per week geopend en continue veel stock voorraad

Boerderijshop heeft een ruime voorraad aan producten op locatie beschikbaar. Indien u behoefte heeft aan een specifiek product of bepaalde hoeveelheid kunt u vooraf altijd even informeren voorafgaand aan uw bezoek. Wij zijn geopend op maandag en vanaf woensdag tot en met zaterdag. (zondag en dinsdag gesloten).


Trefwoorden: paardenomheining, piste omheining, paddock, weide afsluiting, houten omheining, omheining rijbak, omheining, houten afsluiting, paardenstal, paardenweide, houten tuinpoort, afsluitingen, weidepalen, afsluitingen hout, houthandel, hout, tuinhout

Zoekertjesnummer: a14174483