jonge tamme groenlegger kuikens te koop gesekst en ingeënt

Op aanvraag
580sinds 6 jun. '24, 14:28
Deel via
of

Kenmerken

SoortKip
GeslachtVrouwelijk

Beschrijving

Jonge tamme Groenlegger baby kuikens te koop. Onze kuikens zijn gesekst en het geslacht is bekend. Ook zijn de kuikens ingeënt. De kuikens moeten de eerste weken binnen gehouden worden onder een warmtelamp of warmteplaat. Deze artikelen zijn ook bij ons in de winkel te koop of te huur. Ook verkopen wij alle kippen en kuiken benodigdheden.

Groenleggers zijn rustige, tamme kippen die ongeveer vijf eieren per kip per week leggen. Het bijzondere aan dit ras is dat de eieren in verschillende tinten groen en blauw gelegd worden. Vanwege hun rustige en lieve karakter zijn ze geschikt om in een woonwijk en bij kinderen te houden. Kijk voor meer informatie over dit ras en andere kippenrassen op onze website: Dekippenspecialist.

Wij zijn de specialist op het gebied van kuikens en delen onze kennis graag met u! Dankzij onze specialistische kennis en ons brede assortiment van zowel grote kippen als krielkippen, kunnen wij u goed advies geven welk kippenras het beste bij u past. Daarnaast vindt u in onze winkel alle kuikenbenodigdheden waardoor u goed voorbereid kuikens kunt gaan houden. Ook vertellen wij u graag alles over het houden en verzorgen van kuikens. Natuurlijk met een kopje koffie, thee of fris erbij.

Voor vragen of interesse kunt u het beste even tijdens openingstijden bellen of langskomen. Wij staan u graag te woord. De koffie staat altijd voor u klaar.

Kijk ook eens op onze website: Dekippenspecialist. Onze gegevens: Noorddijk 4a, 3284 LC Zuid-Beijerland. Telefoon: +31 10 750 0390.

Openingstijden:
Dinsdag: 12.00 tot 17.00.
Woensdag: 12.00 tot 17.00.
Donderdag: 12.00 tot 17.00.
Vrijdag: 12.00 tot 17.00.
Zaterdag: 10.00 tot 17.00.

Buiten deze openingstijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Als er niet gelijk wordt opgenomen wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. We staan u graag te woord.
Zoekertjesnummer: m2123411915