Manchester weidepaal in hout met vlakke bovenkant in

€ 25,31
Ophalen of Verzenden
1190sinds 25 mar. '22, 16:08
Deel via
of

Beschrijving

Agrodieren, kleinhandel & groothandel in stalstrooisel en diervoeder en weide toebehoren zoals schrikdraad schrikdraadapparaten isolatoren, alles voor tuin en tuinieren, weidepalen en allerhande tuinafsluitng types, tuinbouw en landbouw, agrarische sector, veeteelt, pluimvee, varkens, stalstrooisels ( vlaslemen vlas, gehakseld koolzaadstro, houtkrullen, tarwe stropellets, zaagmeel, enz... ), diervoeders ( krachtvoeder & ruwvoeder ), weidetoebehoren, weidepoorten en weidehekkens, staltoebehoren, paardensport en huisdieren en boomschors sierschors voor de tuin en houtpellets voor de pelletkachel houtpelletkachel.


Topkwaliteit aan de beste marktprijzen.

Manchester weidepaal in hout met vlakke bovenkant in geimpregneerd Noorse Den RNG model met 2 sleuven 2,20m - 75x155mm

Model Manchester is een weideomheining in hout voor paardenweide en andere dieren zoals schapen, geiten, alpaca die bestaat uit een afsluiting met fijn bezaagde palen met dubbele schuine kop. In de palen zijn de nodige sleufgaten om de planken door te schuiven. verticaal: 75x155m horizontaal: 38x125mm
Manchester weidepaal in hout met vlakke bovenkant in geimpregneerd Noorse Den RNG model met 2 sleuven 2,20m - 75x155mm

Model Manchester is een weideomheining in hout voor paardenweide en andere dieren zoals schapen, geiten, alpaca die bestaat uit een afsluiting met fijn bezaagde palen met dubbele schuine kop. In de palen zijn de nodige sleufgaten om de planken door te schuiven. verticaal: 75x155m horizontaal: 38x125mmAfhalen : JA (diverse locaties )
Leveren : JA (over heel Belgie & Benelux, Frankrijk )


Offerte aanvraag : via onze Agrodieren webshop prijs berekenen OF mail ons : Uw naam-adres-gsm-product-hoeveelheid, we bezorgen U dan zo spoedig als mogelijk een offerte op maat.


EXTRA : particulieren, bedrijven en ook handelaren kunnen steeds via Agrodieren aankopen en dit tegen scherpe prijzen

Zoekertjesnummer: a95011801