Kensington 2 t-paal met piramidekop in tropisch hardhout met

€ 88,83
Ophalen of Verzenden
2861sinds 25 mar. '22, 16:08
Deel via
of

Beschrijving

Agrodieren, kleinhandel & groothandel in stalstrooisel en diervoeder en weide toebehoren zoals schrikdraad schrikdraadapparaten isolatoren, alles voor tuin en tuinieren, weidepalen en allerhande tuinafsluitng types, tuinbouw en landbouw, agrarische sector, veeteelt, pluimvee, varkens, stalstrooisels ( vlaslemen vlas, gehakseld koolzaadstro, houtkrullen, tarwe stropellets, zaagmeel, enz... ), diervoeders ( krachtvoeder & ruwvoeder ), weidetoebehoren, weidepoorten en weidehekkens, staltoebehoren, paardensport en huisdieren en boomschors sierschors voor de tuin en houtpellets voor de pelletkachel houtpelletkachel.


Topkwaliteit aan de beste marktprijzen.

Kensington 2 T-paal met piramidekop in Tropisch hardhout met 2 sleuven 2,20m - 115x115mm

Houten weideomheining model Kensington II is een paardenafsluiting en tevens ook voor andere dieren geschikt die bestaat uit vierkant geschaafde palen van 11,5x11,5cm. Deze palen zijn voorzien van een diamantkop, ingefreesde band en de nodige sleufgaten. In deze sleufgaten worden geschaafde planken geschoven. De afsluiting palen in tropisch hardhout en de planken liggers in tropisch hardhout of den.
Kensington 2 T-paal met piramidekop in Tropisch hardhout met 2 sleuven 2,20m - 115x115mm

Houten weideomheining model Kensington II is een paardenafsluiting en tevens ook voor andere dieren geschikt die bestaat uit vierkant geschaafde palen van 11,5x11,5cm. Deze palen zijn voorzien van een diamantkop, ingefreesde band en de nodige sleufgaten. In deze sleufgaten worden geschaafde planken geschoven. De afsluiting palen in tropisch hardhout en de planken liggers in tropisch hardhout of den.Afhalen : JA (diverse locaties )
Leveren : JA (over heel Belgie & Benelux, Frankrijk )


Offerte aanvraag : via onze Agrodieren webshop prijs berekenen OF mail ons : Uw naam-adres-gsm-product-hoeveelheid, we bezorgen U dan zo spoedig als mogelijk een offerte op maat.


EXTRA : particulieren, bedrijven en ook handelaren kunnen steeds via Agrodieren aankopen en dit tegen scherpe prijzen

Zoekertjesnummer: a95011792