2 alpaca merries *VERKOCHT*

Gereserveerd
16858sinds 23 nov. '22, 17:22
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtMeerdere dieren

Beschrijving

2 alpaca merries, de 1e 5 foto’s zijn van een lichtbruine merrie van 12 jaar oud en de laatste 5 foto’s zijn van een midfawn merrie van 10 jaar oud.
Beide merries zijn niet gedekt, de oudste zou in het voorjaar gedekt kunnen worden, de jongere merrie zou ikzelf als fokker niet opnieuw laten dekken wegens haar vruchtbaarheids-historie.
Beiden zijn halstermak en lief/aaibaar, eten uit de hand.

Ter info over hun leeftijd: Alpaca’s kunnen 20-25 jaar oud worden.
De merrie van 12 jaar heb ik een tijdje dagelijks moeten wegen en ik kon haar met 3x oefenen nog gerust leren hoe ze de weegplaat op moest lopen en er met 4 pootjes op staan, heel relaxed.

De merries zijn gechipt, gevaccineerd en geregistreerd in de database van Alpaca Association Benelux. Ze worden alleen samen verkocht als hobbydier, niet als fokmerries.

Alle info over achtergrond, dan kunnen we het beste even met elkaar bellen ipv hele verhalen op de mail te zetten, tel nr 0031647116878.
U krijgt van mij alle info; als fokker vind ik het belangrijk dat deze 2 meisjes van middelbare leeftijd naar een goede plek gaan.
Wordt niet verkocht aan koopjesknaller zoekende handelaars, maar aan een liefhebber die 2 mooie en lieve alpaca’s een goed thuis wil geven. De prijs is voor beide merries samen, excl. BTW.
Zoekertjesnummer: m1913787219