KORTING!!! WEBWINKEL / WEBSHOP laten maken WooCommerce

€ 199,00
3769sinds 16 dec. '20, 12:35
Deel via
of

Kenmerken

TypeWebsite Bouw, Webhosting, Domeinregistratie, Webdesign

Beschrijving

Heeft u een op maat gemaakte webwinkel/webshop nodig? Bijvoorbeeld voor uw bedrijf of onderneming? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik maak uw webshop op maat!

E-commerce website

Ik maak websites en webshops in verschillende maten en designs. Ik maak webshops met verschillende hoeveelheid producten zo heb ik eerder bijvoorbeeld een webshop gemaakt van 2000 tot 3000 producten. Maar ik heb natuurlijk ook een kleinere webshop gemaakt van 5 producten. Ik kan zelf de producten voor u invoeren of ik kan u leren hoe u het zelf kunt doen! Zo een kleine webshop met geen extra pagina's (bijvoorbeeld over mij pagina, informatie pagina) kan beginnen vanaf €199,-

Ook let ik natuurlijk heel erg op de design van uw website. De webshops maak ik met WordPress. Uw E-commerce website maak ik mooi naar uw smaak door middel van WordPress en WooCommerce.

Extra's
Naast de webshops - webwinkel websites maak ik ook normale websites. Er bestaan verschillende soorten websites. Ik maak onder andere bedrijf websites zoals restaurant website, rijschool website, bedrijf promotie website en nog veel meer. Ik maak niet alleen bedrijf websites maar ook algemene blog websites en portfolio websites voor onder andere studenten. Ook zijn er kleinere websites zoals een one-page websites (een website dat bestaan uit 1 pagina met alle informatie) voor ongeveer €149,- Dit is ideaal voor bedrijven met een laag budget.

Een website is tegenwoordig het NIEUWE en belangrijkste visitekaartje van een bedrijf. Een website is tegenwoordig een MUST geworden. Dus heeft u nog geen website of wilt u uw website laten aanpassen? Dan kunt u gerust contact met mij opnemen. Ik zorg dat er in elk budget wel wat past. Neem gerust contact met mij op en wij zullen er samen uitkomen!

Ook maak ik grafische ontwerpen om uw website compleet te maken! Zo kan ik uw logo designen! Naast website benodigdheden kan ik ook uw bedrijfs benodigdheden designen zoals flyers, posters, huisstijl en nog veel meer! In de maand december krijgt u zelfs 50% korting op uw logo (t.w.v. €130,- excl. BTW) als u een pakket met website + logo kiest!

nisatutucu - over mij
Het verschil tussen mij en andere webdesigners is, dat ik een freelancer ben, dit betekend dat u alleen met mij te maken heeft. Geen collega's of andere mensen. Ik zorg voor al uw wensen en eisen.
Voor meer informatie over mij kunt u terecht op https://nisatutucu.nl/over-nisa

Bekijk mijn andere advertenties
U kunt ook mijn andere advertentie bekijken voor meer informatie over wordpress website laten maken, wordpress websites laten aanpassen, logo's en andere grafisch ontwerpen laten maken.

Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen!
Portfolio: https://nisatutucu.nl/portfolio-webdesign/
Nisa TUTUCU
Whatsapp of bel naar 0629081759
Zoekertjesnummer: a69866439