Dean Spanley (2008) Jeremy Northam - Sam Neil

€ 1,00
Ophalen of Verzenden
€ 3,80
80sinds 15 aug. '22, 15:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
KijkwijzerleeftijdAlle leeftijden

Beschrijving

2438. Dean Spanley (2008) Jeremy Northam - Sam Neil

Engeland 1904.
Henslowe Fisk (Jeremy Northam) en zijn zieke vader Horatio Fisk (Peter O'Toole) besluiten om naar "De Transmigratie van de Zielen" te gaan, een lezing over reïncarnatie van Swami Nala Prash (Art Malik).
Terwijl ze daar zijn, ontmoeten ze een decaan, ene Spanley, (Sam Neill) en Wrather (Bryan Brown), een mensensmokkelaar uit de koloniën.
Als Henslowe Spanley later weer tegenkomt in zijn vader' club en op het terrein van de kathedraal, ziet hij door deze "toevalligheid" aanleiding om hem uit te nodigen voor een etentje, met de belofte dat hij zijn favoriete drankje Imperial Tokay, een zeldzame Hongaarse zoete wijn, serveert.
Geholpen door Wrather bemachtigt Henslowe een fles en begint hij een reeks van etentjes met Spanley, waarin de decaan -na twee glazen wijn- begint te vertellen over vreemde herinneringen aan zijn vorig leven.
Hoewel hij in het begin vol ongeloof is, raakt Henslowe steeds meer geïngtrigeerd door de zeer gedetailleerde ontboezmingen van de decaan over zijn vorig leven.
Naarmate er meer etentjes verstrijken, wordt duidelijk dat Dean Spanley een intieme connectie heeft met iemand dicht bij Henslowe, een openbaring die uiteindelijk een ongelooflijk bevrijdende werking op alle betrokkenen heeft...

Audio : English
Subtitles : Nederlands
Genre : Komedie
Conditie : Redelijk
Zoekertjesnummer: m1874465670
Populaire zoektermen