Pierre Richard box op DVD

€ 24,99
Verzenden
€ 2,99
2112sinds 4 feb. '21, 13:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw in verpakking

Beschrijving

Pierre Richard's volledige naam is Pierre Richard Maurice Charles Leopold Defays. Hij werd geboren in Valenciennes op 16 augustus 1934, is een gevierd Frans acteur en regisseur van meestal komische films. Zijn filmografie omvat o.a. 'En attendant le déluge', 'Les fugitifs', 'Les Compères', 'La chèvre', 'Le jouet', 'Les malheurs d'Alfred', 'Alexandre le bienheureux', 'Les Amants de Montparnasse'. 'Le grand blond avec une chaussure noire' en 'Le retour du grand Blond' zijn eveneens op DVD verkrijgbaar via EIC. En nu ook deze box met 'On aura tout vu', 'La carapate' en 'Le Distrait'.

DVD 1: 'On aura tout vu'
François Perrin is een werkloze regisseur, die ?gedwongen? wordt om een pornofilm te maken. Hij is genoodzaakt deze opdracht aan te nemen, zeer tegen de zin van zijn vrouw. Zij besluit om haar man in verlegenheid te brengen door ook auditie te doen voor een rol in deze productie. Haar auditie mag er wezen?.

DVD 2: 'Le Distrait'
Pierre Malaquet is één van de meest verstrooide mannen die er op de wereld rondlopen. Hij heeft daar bovenop een ongelofelijke verbeelding en veel zin voor ?zwarte? humor. Dankzij zijn moeder wordt hij in een publiciteitsagentschap aangeworven. Hij stapelt er de fouten op, maar juist deze fouten worden enorme mediagiganten. Pierre wordt verliefd op de secretaresse van zijn baas. Deze maakt gebruik van de situatie door zijn ?genie? samen met zijn secretaresse naar de Verenigde Staten te sturen.

DVD 3: 'La Carapate': Lyon, mei 1968. Martial Gaulard, een man die onrechtvaardig ter dood werd veroordeeld, maakt gebruik van een muiterij in de gevangenis waar hij werd opgesloten en slaat op de vlucht. Ook zijn advocaat, Mr. Duroc wordt in het avontuur meegesleurd. Na een dolle rit door Frankrijk komen beide mannen in Parijs aan. Meester Duroc slaagt erin om een audiëntie bij Generaal De Gaulle te versieren om zijn cliënt, die tijdens de vlucht ook zijn vriend is geworden, gratie te verlenen.Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,99 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Zoekertjesnummer: a71280353
Populaire zoektermen