Verhuisservice met wagens, liften en personeel op locatie

Op aanvraag
190sinds 9 aug. '22, 18:52
Deel via
of

Beschrijving

Voor verhuizen & ontruimen bent u an ’t juuste adres! Wij voeren alle verhuizingen zeer secuur en klantvriendelijk uit, met respect voor uw eigendommen. De echte meerwaarde van onze verhuisservice wordt duidelijk wanneer er ⁹
• Transportbus 10m3 vanaf €80- per dag
• Bestelauto 6m³ vanaf €70,- per dag
• Chauffeur: €30,- per uur p.p.
• Verhuizer: €30,- per uur p.p.
• Reis/wachttijden: € 20,- per uur p.p.
• Mobiele verhuislift t/m 26m
   exclusief km's vanaf € 100,-

Wij zijn altijd in staat om u daarbij te ontzorgen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een prettige samenwerking en transparantie op de werkvloer. Voor een vaste prijs voeren wij binnen de gestelde termijn(en) alle overeengekomen werkzaamheden uit. Wij reserveren definitief na volledige betaling van uw offerte; minimaal 1 week voor datum van verhuizing ivm planning transport en personeel.

Hierdoor werken wij flexibel met vaste prijzen per klus. Alvorens via offerte sturen wij u een overzicht van de werkzaamheden. Na schriftelijk akkoord en volledige betaling word uw verhuizing of transport ingeboekt, u ontvangt dan een opdrachtbevestiging. Daarna komen wij u verhuizen of transport afhalen om naar de nieuwe bestemming te rijden danwel bezorgen. Daar word alles op aangegeven plaatsen weer neergezet. Graag ontvangen wij ook een review via onze facebookpagina!

Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Bel ons, whatsapp of email voor een kennismaking op locatie of een passende offerte op maat!

📱 Tel/Whatsapp: +316-26 22 11 62
📨 zeeuwsetransportservice@outlook.com
🌍 zeeuwsetransportservice.site
Zoekertjesnummer: m1872538045