Werkboek anatomie en fysiologie

€ 53,10
Verzenden
€ 4,95
00sinds 24 nov. '22, 07:33
Deel via
of

Kenmerken

subjectOverige vakken

Beschrijving

Titel: Werkboek anatomie en fysiologie
Auteur: Elaine N. Marieb
ISBN: 9789043022507
Conditie: Goed

Elaine N. Marieb
Nederlandse bewerking Naomi Castelein-Ne ttinga

Werkboek anatomie en fysiologie
tiende editie

Het Werkboek anatomie en fysiologie behandelt het menselijk lichaam van microscopisch tot macroscopisch niveau. Het werkboek gaat in op de belangrijkste en nuttigste aspecten van de menselijke anatomie en fysiologie. Hierdoor wordt deze fascinerende, maar soms ingewikkelde materie op overzichtelijke wijze aan de student gepresenteerd.
Bij elk stelsel wordt een korte inleiding in de pathofysiologie gegeven, zodat studenten kunnen toepassen wat ze hebben geleerd. Waar dat relevant is, worden klinische aspecten behandeld. Om te bevorderen dat studenten het menselijk lichaam zien als een dynamisch en continu veranderend organisme, zijn ook de ontwikkelingsfasen van jeugd, volwassenheid en ouderdom in het werkboek opgenomen.

Door het hele boek heen worden uiteenlopende didactische hulpmiddelen gebruikt om het inzicht in de belangrijkste begrippen te toetsen. De diversiteit van de oefeningen vereist begrip op verschillende niveaus, vermijdt uit het hoofd leren en houdt de stof in hoge mate interessant. In het werkboek staan onder meer kleuroefeningen, aanvuloefeningen, waar-/onwaarvragen en eliminatievragen. In de terugkerende paragrafen ?De ongelooflijke reis? en ?In het ziekenhuis? wordt de student uitgedaagd om met visualisatieoefeningen en vragen over praktijksituaties de opgedane kennis toe te passen. Bovendien sluit elk hoofdstuk af met pittige meerkeuzevragen.

Op de bijbehorende website www.pearson.nl/marieb staan alle uitwerkingen van de oefeningen en opdrachten.

Elaine N. Marieb geniet wereldwijd bekendheid door haar algemene anatomie en fysiologieboeken. Ze is in de Verenigde Staten verbonden aan de Holoyke Community College.
Dit boek is voor de Nederlandstalige markt bewerkt door Naomi Castelein-Nettinga. Zij is freelance onderwijsontwikkelaar over medische onderwerpen.


De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
  • Zoekertjesnummer: a110877699