Genoeg

€ 7,30
Verzenden
€ 4,95
50sinds 13 feb. '22, 00:11
Deel via
of

Beschrijving

Titel: Genoeg
Auteur: J. Naish
ISBN: 9789022993521
Conditie: Redelijk

Miljoenen jaren lang heef de mensheid gebruik gemaakt van een briljante overlevingsstrategie. Als iets ons beviel, dan wilden we er meer van hebben: meer voedsel, meer status, meer informatie, meer dingen. Door de wereld naar onze hand te zetten, overleefden we hongersnoden, ziektes en rampen. Maar nu hebben we – dankzij technologische ontwikkelingen – opeens zoveel van alles dat we het nooit kunnen gebruiken, betalen of ervan kunnen genieten. Onze samenleving hamert erop dat we nog steeds niet alles hebben om echt gelukkig te zijn. Maar ons streven naar nog meer leidt tot ziektes, vermoeidheid, depressies en schulden.
Wat we moeten leren inzien, is dat we genoeg hebben. We leven in overvloed, maar zijn niet in staat dat te waarderen. In tien hoofdstukken over onderwerpen als Genoeg te eten, Genoeg spullen, Genoeg haast en Genoeg informatie onderzoekt John Naish hoe we dit probleem hebben gecreëerd en geeft hij praktisch advies over hoe we ons leven kunnen beteren.
Praktisch en toegankelijk boek over wat je kunt doen om de kwaliteit van je eigen leven te verbeteren (met als gunstig effect dat het vaak ook goed is voor de wereld als geheel).


De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
  • Zoekertjesnummer: a92661732
    Populaire zoektermen