Uit de Draaikolk van Narcistisch Misbruik

€ 27,00
Verzenden
Verzenden voor € 2,95
403sinds 6 nov. '23, 12:15
Deel via
of

Kenmerken

Jaar (oorspr.)2023
Productnummer (ISBN)9789083379722
ConditieNieuw
AuteurHerman Liesemeijer

Beschrijving

Narcistisch misbruik en de impact ervan wordt in onze maatschappij vaak onderschat. Veel mensen hebben slechts een oppervlakkig of vertekend beeld van narcisme, terwijl verborgen narcisme onopgemerkt blijft. Voor iemand als ik, opgegroeid met een narcistische ouder, is de schade levenslang voelbaar.

In dit boek deel ik mijn ervaringen: van een jeugd overschaduwd door een narcistische moeder, tot pestkoppen op school waarbij leraren wegkeken, omdat mijn moeder hen vooraf beïnvloedde. De problemen stopten niet na mijn schooltijd: van moeite met het vinden van een stabiele baan tot het aangaan van toxische vriendschappen en relaties. Het ontsnappen uit de draaikolk van narcistisch misbruik bleek een immense uitdaging.

Dit boek werpt licht op hoe de samenleving slachtoffers van narcistisch misbruik vaak verkeerd ziet en behandelt. Mensen die niets van je begrijpen hebben macht over je en sommigen misbruiken deze macht ook. Toch is het ook een verhaal van veerkracht, over hoe ik het juk van narcistisch misbruik afwierp en zin aan mijn leven gaf.

In dit boek deel ik, Herman Liesemeijer, mijn ervaringen.

Een essentieel boek voor wie meer wil begrijpen over narcistisch misbruik of er zelf mee te maken heeft gehad.

Zoekertjesnummer: a134849516