Boek : Kitchen Aid - Het kookboek.

€ 14,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
682sinds 4 feb. '24, 15:12
Deel via
of

Beschrijving

Boek : Kitchen Aid - Het kookboek.

De tegendarische KitchenAid® Artisan° Mixer is de droom van elke kok. Het is een toestel met een hoge performantie, je hebt als het ware een extra paar handen in de keuken. De mixer wordt geleverd met standaardaccessoires, zoals een draadgarde, kneedhaak en platte menghaak.

De karakteristieke hulpstukkenas laat bovendien het gebruik van tattoze accessoires toe, waarmee je de mixer in een oogopslag kunt omtoveren tot pastamachine, citruspers, vteesmoten, ijsturbine, groenterasp en zetfs een worstenmaker.

Met meer dan 120 hedendaagse Internationale recepten, die met de Artisan® Mixer voor ogen geschreven werden, bewijst Kitchen Aid - het kookboek, dat dit icoon vandaag nog steeds even nuttig is voor thuiskoks als toen hij bijna een eeuw geleden ontworpen werd.

De smakelijke recepten werden bedacht en uitgetest door Veerle de Pooter. Tony Le Duc maakte de oogstrelende foto's en Nej De Doncker was verantwoordelijk voor de hedendaagse vormgeving.

Dit boek is een eerste druk uit 2009 en is in prima staat. Geen losse pagina's, geen plooien in pagina's, niets in geschreven. Rug in prima staat.

Hardcover.

Afmetingen : lengte : 26.1 cm, breedte : 22 cm en dikte : 2.4 cm. Gewicht : 1138 gram. Aantal pagina's : 248.

Dit boek werd meer dan een week geleden, verpakt in een plastic zak om een eventuele toekomstige besmetting door het Corona virus te voorkomen. Het Corona virus overleeft maximaal 3 tot 4 dagen op papier of karton. Deze verpakking wordt niet meer geopend. U ontvangt het boek alzo verpakt. Samen bestrijden we Corona.

Verzendingskosten ten laste van de koper en deze bedragen minimum 6.00 euro voor verzending naar uw thuisadres in België. Verzending naar een afhaalpunt is ook mogelijk en kost minimum 5.00 euro. Goederen reizen op risico van de koper.
Zoekertjesnummer: m2077298906