Topdon Smart doip universeel diagnose tablet professioneel

€ 2.199,00
Ophalen of Verzenden
3053sinds 9 mei. '22, 11:42
Deel via
of

Beschrijving

Topdon phoenix Smart / Thinkcar Master X. Zelfde mogelijkheden als de launch x431 pad 7.

Dit is een professioneel uitleesapparaat. Prijs/kwaliteit beter dan bosch kts / Snap-on/ Hella Gutmann / Autocom en ga zo maar door.

Nieuwe upgrades van de TOPDON

Nieuwe VCI met ondersteuning van meer protocollen (DOIP, CAN FD)


Twee jaar softwareupdates


12.600 mAh accu


Sneller systeem met Android 10 werkgeheugen en 128 GB opslagruimte.


13 merken online programmeren zonder een account te maken bij het desbetreffende merk ( in de toekomst nog meer)


Topologiemapping (alle systemen in een boomdiagram)


Functies en mogelijkheden


Intelligente diagnose: (automatische VIN technologie).
Het systeem beschikt over de functie intelligente diagnose. Dit houdt in dat de tablet en de OBD2 stekker (VCI) via bluetooth met elkaar kunnen communiceren en dat er automatisch wordt gezocht naar het VIN nummer. Automatische VIN technologie is rond het jaar 2005 geintroduceerd. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om de auto handmatig te selecteren.


Communicatie systemen
Het systeem communiceert met alle elektrische systemen: motor, transmissie, ABS, airbags, startonderbreker, instrumentenpaneel, airco, stuurbekrachtiging, body, chassis en meer).


Actuatoren testen
Dit wordt ook wel bidrectional control genoemd. Dit is het aansturen van systemen in de auto zoals het bedienen van de ramen.


Coderen & programmeren
Online coderen en programmeren van de merken Mercedes, BMW VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Land Rover, Nissan, Jaguar, Subaru, Renault, Hyundai en meer in de toekomst.


De VCI ondersteunt het J2534 protocol, dus programmeren van andere merken is ook mogelijk (account bij de dealer aanmaken)


Realtime- tijdspanningsweergave
Dit helpt de technicus om de spanningstoestand van het voertuig tijdens de diagnose te bewaken


Topologiemapping
Dit geeft een visuele overzicht van DTC's en de communicatiestatus van alle systemen.


Voertuigdekking
Volledige voertuigdekking voor Amerikaanse, Aziatische en Europese merken met meer dan 110 merken, welke voortdurend worden bijgewerkt. Op onze website kunt u een link aanklikken om de mogelijkheden per automerk te bekijken.


Updates
Het ophalen van de updates is vereenvoudigd. De softwareupdates worden automatisch binnengehaald met 1 druk op de knop in het update menu. (one click updates via WIFI). Het systeem wordt geleverd met twee jaar gratis updates..


Snel-scan en Snel-wis functie

Alle voertuigmodules scannen met één druk op de knop (Snel-scan functie). Alle foutcodes van alle modules wissen met één druk op de knop (Snel-wis functie).


Protocollen

Ondersteuning van alle communicatieprotocollen zoals: CAN/CANFD/DOIP en communicatiestandaarden voor auto's J2534/D-PDU /RP1210. Ondersteunt alle 5 de OBD2 / EOBD protocollen en alle 10 test modus. Ondersteunt motormanagement bij alle OBD2 / EOBD voertuigen vanaf 1996 t/m heden (ook CAN)

Live data en Free frame data

Mogelijkheid voor het bekijken van realtime data wat ook wel live data wordt genoemd. Dit kan zowel grafisch worden weergeven als analoog (tabel) Daarnaast is er een mogelijkheid voor het opnemen en afspelen van live-data om problemen van sensoren en componenten te lokaliseren.


Rapport opslaan en afdrukken

Het is mogelijk om een diagnoserapport als pdf formaat op te slaan en vervolgens te printen. Het is ook mogelijk om het bestand via de e-mail te versturen naar een klant. Het toestel bewaart de geschiedenis van alle auto's die uitgelezen zijn. Dit maakt het voor de monteur ontzettend makkelijk wanneer een auto voor een tweede keer terugkomt.


Talen

De volgende talen worden ondersteund:

Engels, Nederlands, Duits, Russisch, Frans, Arabisch, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Turks, Grieks, Hongaars, Arabisch, Deens, Roemeens, Servisch, Zweeds, Tjechisch, Fins.


Servicefuncties & speciale functies

Maar liefat 34 speciale functies zoals:
Servicelamp reset, Gasklephuis inleren, Rem reset, Startonderbreker reset, Accu reset, injector codering/inleren, SAS Reset (stuurhoeksensor) TPMS Reset (bandensensoren , ABS ontluchting, DPF regeneratie, Versnellingsbak reset, Koplamp reset, Zonnedak Initialisatie, SUS reset (calibratie ramen) , EGR adaptie
Zoekertjesnummer: m1840341488