Foxwell I70 Geavanceerde Diagnose Tablet Italiaans

€ 649,95
Verzenden
1152sinds 18 dec. '21, 11:30
Deel via
of

Kenmerken

conditionNieuw

Beschrijving

De i70 is Foxwell's nieuwste generatie automotive tool voor voertuigdiagnose. Gebaseerd op een 7-inch Android-tabletcomputer met een quad-coreprocessor erin en een supergevoelig multi-touchscreen dat reageert op handschoengebruik en vette vingers, biedt de i70 professionele diagnose bij meer dan 70 Amerikaanse, Aziatische en Europese automerken.


De i70 is Foxwell's nieuwste generatie automotive tool voor voertuigdiagnose. Gebaseerd op een 7-inch Android-tabletcomputer met een quad-coreprocessor erin en een supergevoelig multi-touchscreen dat reageert op handschoengebruik en vette vingers, biedt de i70 professionele diagnose bij meer dan 70 Amerikaanse, Aziatische en Europese automerken.

U kunt zich concentreren op wat belangrijk is: onderhoud aan het voertuig. De i70 wordt geleverd met menugestuurde navigatie en update met één klik, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het leren gebruiken van de diagnostische tool.
Voertuiginformatie wordt op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd, zodat u er snel doorheen kunt navigeren om te vinden wat u nodig heeft om het voertuig te laten repareren. De i70 biedt eenvoudige manieren om overal te komen waar u maar wilt.

Dit essentiële stuk garage-uitrusting biedt toegang tot een enorm scala aan controllers (ABS, airbags, instrumentenpaneel, enz.), Met foutcodes en live sensorgegevens.
en bidirectionele bedieningselementen op systeem-/componentniveau om de klus sneller en nauwkeuriger te klaren.
service resets, injector codering en transmissie aanpassingen.___________________________________________Functies:

 • Compatibel met de nieuwste auto modellen
 • Krijg toegang tot aandrijflijn-, chassis- en carrosseriesystemen
 • Quick Test-functie om de meeste voertuigsystemen te testen
 • Lees en wis diagnostische foutcodes en reset MIL
 • Bekijk live gegevens van voertuigsensoren in een tekst-, grafiek- en meterformaat
 • Voeg interactieve live sensorgrafieken samen voor eenvoudige en intuïtieve diagnose
 • Live data zelflerend en alarm bij live data over bereik
 • Opnemen en afspelen van uw datalogs voor offline analyse
 • Gegevens van stilstaand beeld lezen en wissen
 • Bidirectionele tests van componenten/systemen uitvoeren
 • Ondersteuning aanpassingen en controle module codering
 • Sleutelcodering voor sommige merken
 • Ondersteuning van de meest vereiste servicefuncties zoals EPB-onderhoud, olie- en inspectieservice-resets en transmissie-aanpassingen
 • Meertalige menu's en codedefinities voor een internationale marktplaats

Controleer automatisch beschikbare controllers


De i70 controleert en herkent automatisch alle beschikbare elektronische regeleenheden op een voertuig in een kwestie van seconden.
Het geeft snel een samenvatting weer van alle fouten die in het voertuig zijn gedetecteerd en maakt het mogelijk om fouten met slechts een enkele klik te bekijken en te wissen.
Vind problemen nauwkeuriger


De i70 toont live gegevens van voertuigsensoren in tekst-, grafiek- en meterformaat en stelt u in staat zich te concentreren op verdachte of symptoomspecifieke gegevensparameters. De krachtige grafische mogelijkheden geven u het "echte beeld" van wat er in het voertuig gebeurt.
U kunt tot 4 parametergrafieken tegelijkertijd bekijken en gemakkelijk een bepaalde reeks gegevens bekijken. U kunt ook meerdere PID-grafieken samenvoegen tot één enkele grafiek, zodat u gemakkelijk kunt zien hoe ze elkaar beïnvloeden, zodat u de meest uitgebreide en functionele kijk op live gegevens krijgt.
Leer voertuigparameters


Met de unieke zelflerende dataparametertechnologie van Foxwell biedt de i70 een ongeëvenaarde nauwkeurige diagnose.
Het geeft u de mogelijkheid om goede live sensorgegevenswaarden te leren tijdens inactiviteit, Key On Engine Off (KOEO), acceleratie, vertraging, deellast en zware lading op elk voertuig dat uw winkel binnenkomt en registreert deze voor toekomstig gebruik. Als dat voertuig met een probleem binnenkomt, kunt u eenvoudig de defecte sensor- en parameterwaarden vergelijken met de goede waarden. Door sensordata te leren en te vergelijken, kan diagnostiek sneller, nauwkeuriger en efficiënter worden uitgevoerd, wat zowel tijd als geld bespaart. Het is belangrijk om gegevens gedurende lange tijd vast te leggen om intermitterende problemen vast te leggen, niet slechts enkele seconden of enkele minuten. Met de i70 kunt u uren opnemen om ervoor te zorgen dat u de intermitterende storing vastlegt wanneer deze zich voordoet. Elke opname laat zien wanneer deze is opgenomen, met welk voertuig en met welke controller deze is opgenomen, welke parameters zijn opgenomen.
Het afspelen van een opname is net als het gebruik van de scantool op een live voertuig. De afspeelsnelheid en -richting (vooruit of achteruit) kunnen ook worden geregeld.
Identificeer voertuigen door VIN


Veel moderne auto's bieden hun chassisnummer (VIN) nu elektronisch aan via het diagnosesysteem. De i70 kan deze informatie gebruiken om het voertuig dat u aan het testen bent snel en nauwkeurig te identificeren. Met het diagnosetool aangesloten op de OBD-aansluiting van het voertuig, haalt het automatisch de VIN-code op of u kunt deze handmatig invoeren om het model waaraan u werkt te identificeren.
(Let op: het is geen wettelijke vereiste voor auto's die in Europa worden verkocht om hun VIN elektronisch aan te bieden, dus deze functie is niet beschikbaar op sommige voertuigen).
Voertuigdekking:


VS-dekking
ODB-II, Chrysler (alleen VS), Ford VS, GM VS.

Azië Pacific Dekking
Acura, Brilliance, BYD, Changan, Changheauto, Chery, Chery NE, Daewoo, Daihatsu, Emgrand, Englon, Foton, Geely, Gleagle, Great Wall, Honda, Hyundai, Hyundai CV, Infiniti, Isuzu, JAC, Karry, Kia, Lexus, Lifan, Esdoorn, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Rely, Riich, Scion, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota

Europese dekking
EOBD, Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, Ferrari, FIAT, EU Ford, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Maserati, Maybach, Mercedes Benz, Mini, Opel , Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW, VW CV
Software updates


De Foxwell i70 wordt nu geleverd met drie jaar gratis software-updates vanaf de aankoopdatum - de meest genereuze gratis updateperiode in de branche.
Aan het einde van de 3 jaar zal het apparaat geen "time-out" hebben - het zal blijven werken met de momenteel geïnstalleerde software - u verliest alleen de toegang tot verdere software-updates totdat u een software-updatepakket aanschaft.___________________________________________Wat krijgt u geleverd:

 • Foxwell I70 Diagnose Tablet
 • Oplader
 • Diagnosekabel
 • OBD2 adapter
 • Handleiding
 • Opbergkoffer
 • Garantie KaartAsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor u.

AsTools.nl staat voor betrouwbaarheid, expertise, het snel en uit voorraad leveren van een breed assortiment en service!
astools
Zoekertjesnummer: a88218330