Autel Im608 Sleutel Programmeur Diagnose Tablet XP400

€ 2.899,95
Ophalen of Verzenden
99813sinds 11 nov. '21, 21:12
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingOp Voorraad!

Dit Autel diagnose tablet is ideaal voor professionele monteur of sleutel maker die graag sleutels maken. Dit wordt ook wel de beste sleutel programmeur genoemd, omdat geen enkel key programmeur zo uitgebreid is als de autel IM608 Pro. Wilt u in één keer goed investeren dan is dit de beste oplossing!


Tel: 0683878702

Alle producten worden compleet nieuw geleverd met garantie. De Uitleesapparaten worden kosteloos in het Nederlands geleverd en zullen op eigennaam moeten worden geregistreerd om de updates op te halen. De registratiekunnen wij doen bij het ophalen van het uitleesapparaat of op afstand doormiddel van teamvieuwer. Wij bieden ook gratis verzenden aan door heel Nederland en België! U kunt ook telefonisch contact opnemen of een WhatsApp berichtje sturen voor meer informatie. Ook voor andere ondersteuning op het gebied van diagnose van auto's en vrachtwagens.


Informatie:
- Demonstratie mogelijk
- Nieuwe producten
- Originele producten

Wij werken jarenlang in de auto industrie mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bereiken!


MaxiIM IM608 is de meest geavanceerde en de unieke all in one sleutel programmering en diagnose tool die combineert geavanceerde programmeren, alle systemen diagnostiek, en geavanceerde diensten in een Android gebaseerde 10.1-inch touchscreen tablet. Het is uitgerust met XP400 key programmeur en MaxiFlash ECU programmeur om volledige dekking van IMMO en programmering functies. Samen met de mogelijkheid om snel diagnosticeren alle modules van de meerderheid van de merken en modellen op de markt, IM608 biedt u alle speciale functies. Het is de ongekende sleutel programmering en diagnose tool die u ooit wilde.Functies:

Alle-system Diagnostic

Toegang tot de diagnose modus via automatische vin scan, en je bent in staat om diagnose uit te voeren over alle systemen op het voertuig ECU om lokaliseren van foutcodes in systemen en het ophalen foutcodes. ECU Informatie-biedt de opgehaalde ECU informatie in detail. Lees Codes-geeft gedetailleerde informatie van foutcode records opgehaald uit het voertuig controle module. Wissen Codes-wist DTC records en andere gegevens van de ECM. Live Data-haalt en geeft live data en parameters van ECU van het voertuig. Actieve Test-biedt specifieke subsysteem en component tests.Actieve Test

Het proces van het verzenden en ophalen informatie van een voertuig controle module met een apparaat is bekend als bediening test of bi-directionele controle. Het belangrijkste doel van de bediening test functie is om verzoek de controle module om een specifieke functie inclusief systeem testen, actuator testen, functionele testen, inspectie controleren, herprogrammeren of herinitialisatie, dit kan diagnose tijd besparen. Met de bediening van de test functie van de diagnose tablet kunt u een brandstofpomp op commando aan sturen en via de live-data kunt u zien of de brandstofpomp de juiste brandstofdruk heeft, uitzoeken van problemen wordt makkelijker dan heen!


ECU Codering

De Codering functie is gebruikt om opnieuw nieuwe regeleenheiden te flashen van het voertuig, hiermee kunt u een update toepassen op de computer software van het voertuig naar de nieuwste versie, evenals herprogrammeren van adaptieve gegevens voor bepaalde componenten na een reparaties of na een vervanging ervan.


Meer dan 23 Service Functies

Meer dan 23 Service Functies voor diverse geplande service en onderhoud inclusief: Olie Reset, EPB, TPMS, BMS, Remmen ontluchten, Roetfilter, Immo Sleutels, Injectoren coderen, SAS, Schorsing, Gasklephuis inleren, Zonnedak kalibreren, Kilometerteller correctie, Bandenmaat aanpassen, Versnellingen Leren, ABS/SRS, Cilinder uitschakelen, Turbodruk aanpasingen, snelheidbegrenzing, Koppelingen aanpassen, Airbag Reset. Olie


- Reset Service: Het resetten van een onderhoudsinterval. Ookwel een service beurt genoemd.

- Service: Het openen van remklauwen voor het vervangen van remblokken van een auto met elektrische remklauwen. Of het ontluchten van het ABS systemen na het vervangen van een ABS pomp.

-SAS Service: Het kaliberen van uw stuur na het vervangen van uw stuurhoeksensor.

- DPF Service: Het regeneren van een roetfilter, of het resetten na een onderhoud.

- TPMS Service: Het programmeren van nieuwe TMPS sensoren.

- IMMO Service: Het programeren van een nieuwe anti-diefstal sleutel, en het uitvoeren van key matching wanneer de contactslot is gerapereerd of de afstandsbediening batterij is vervangen. En Veel Meer...


GEAVANCEERDE IMMO & SLEUTEL PROGRAMMERING

Smart Mode: voor begeleid en geautomatiseerd leren van sleutels

Expertmodus: voor geavanceerd leren van sleutels

-Leest PIN / CS (alle sleutel verloren)

-IMO ECU vernieuwing/codering

-Genereer Sleutel

-BENZ 3de generatie IMMO Sleutel Toevoegen, Al sleutel Verloren, Sleutel Leren

-Sleutel Leren

-BMW FEM/BDC Zeer belangrijk Leren en ECU-Aanpassing


XP400 SCHAKELAAR & CHIP PROGRAMMEUR

-PC Ondersteund

-MCU / EEPROM Chip lezen / schrijven

-ECU lezen/schrijven

-MC9S12 Gecodeerde Chip Lezen/Schrijven

-Sleutels lezen/schrijven

-Mercedes Infrarode Sleutel Lezen/Schrijven

-Vinden van de Controle Frequentie

-IC kaart lezen/schrijven

-Het Leren op afstand

-BMW CAS4/3/2 Zeer belangrijk Leren

-Backup/herstellen IMMO-Gegevens

-VW/AUDI MQB Zeer belangrijk Leren, 48 Transponder (96-beetje) Voeg Sleutel toe. Alle Sleutel Verloren, A6 Alle Sleutel Verloren, en Meer

-IMMO ecu het Terugstellen/Aanpassing


Wat krijgt u geleverd:

Autel MAXI IM608
XP400 sleutel programmeur
MaxiFlash JVCI
MaxiIM IM608AC/DC Adapter (12V)
Opbergkoffer
Handleiding
USB Cable
Mini USB Cable


APA107 (Connect Cable)
APA106 (MC9S12 Clamp)
APA105 (MCU Clamp)
APA104 (ECU Clamp)
APA103 (EEPROM Clamp)
APA101 (Single Cable)
APA002 (EEPROM Socket)
APB108 (MCU_FQFP176)
APB107 (MCU_FQFP144)
APB106 (MCU_FQFP112)
APB105 (MCU_FQFP80)
APB104 (MCU_FQFP64)
APB102 (MB IR Cable)
APB101+APD101 (EEPROM Adaptor + EEPROM Adaptor Shell)
APC101 (USB Cable)
AAC001 (MED17 Cable) Light Fuse 6*30mm (2pcs)


Zoekertjesnummer: a84253873