Sony TAF-5A vintage versterker

€ 270,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
34520sinds 12 feb. '24, 20:32
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Vermogen60 tot 120 watt
MerkSony

Beschrijving

In 1978 bracht Sony met dit model de opvolger van de veelgeprezen TA-F6B uit. Hier hebben we de Europese versie, geïdentificeerd door de letter A, de TAF-5 was eenvoudigweg bedoeld voor de Amerikaanse markt en bevatte een tweede phono-ingang voor de Moving Coil (MC) cartridges.

Dit is niet het geval helemaal geen goedkope opvolger, Sony heeft echter veel van de innovatieve technologieën van de TAF-6B overgenomen, op dit voorstel "verlaagd" tot 70 watt RMS per kanaal.

Specificaties: huidige beheerfase direct DC, een vlakke frequentieresponscurve, interne Pulse Power Supply-technologie die inkomende wisselstroom filtert, FET-ingangen, hoogwaardige weerstanden, polypropyleen condensatoren en een volumeverzwakker die werkt op 4 potentiometers boven.

Het geheel wordt geleverd in een solide behuizing van gegoten metaal en aluminium, waarbij de achterplaat als koellichaam fungeert. De indeling van het interieur is ook zeer strak en efficiënt.

Zilveren afwerking, dit exemplaar verkeert in uitstekende staat en optisch zeer mooie presentatie.

Apparaat volledig gereinigd, getest, en gedesinfecteerd. De buitenfoto's zijn die van het apparaat zelf, geen catalogusfoto's. Op aanvraag is een 360° video beschikbaar, verzonden via WhatsApp. Test mogelijk op afspraak. Verzenden wordt niet aanbevolen maar is wel mogelijk, op uw kosten en op eigen risico. Vintage versterkers van Luxman, Marantz, Sansui, Kenwood, Rotel, Denon, Musical Fidelity beschikbaar. Kwaliteitsluidsprekers, draaitafels, cd's, ook DAC's. -------- Phono ingang: ja (MM)
Vermogen : 2 x 70 Watts RMS
5 - 35.000 Hz
THD : <0.04%
Maat : 41cm (L) x 15cm (H) x 37cm (B)
Gewicht : 7.2 Kg
Zoekertjesnummer: m2080471703