Hegel H120 / H 120 DEMO TRADE.INRUIL *HT Bypass*XLR*DAC

€ 2.195,00
Ophalen of Verzenden
2085sinds 29 aug. '22, 21:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
LuidsprekersysteemStereo

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

De H120 gaat met zijn weergave mooi over de H95 heen, dit is vooral in het laag duidelijk merkbaar. Daar is meer definitie, en hierdoor worden het midden en hoog ook naar een ander level getild. Met interne dac. Speelt fluweelzacht en met al het gemak.

Retail: 2595,00

BIJZONDERHEDEN:

Als demo gebruikt door dealer of importeur. Vanzelfsprekend hebben demomodellen géén particuliere eigenaar gekend, en komen ze met volledige fabrieksgarantie.

We hebben meer uit dezelfde lijn staan, zie foto's en/of andere advertenties.

Het originele verpakkingsmateriaal is aanwezig.

We verzenden gratis. Scheelt je tijd en brandstof, ons scheelt het koffie en de deur opendoen. Maar langskomen mag natuurlijk ook, al komen jullie met z'n tienen!

KENMERKEN:

De Home Theater bypass of Passthrough is er voor die genen die écht van stereo willen genieten, zonder dat de surroundopstelling losgekoppeld hoeft te worden. De HT-input ontvangt het Front- en Left-signaal dat uit de pre-out van de homecinema-processor komt. Bij surroundweergave fungeert de HT-input als directe doorgever naar de eindversterkers, waardoor enkel de volumeregeling van de surroundprocessor invloed heeft. Zijn we weer eens onduidelijk? Stuur je vragen maar door!

Houd je kop!(telefoon). Niemand tot last, ook weleens lekker. Prik je hoofdtelefoon in en sluit je af van de vaak veel te drukke wereld.

Sluit een (extra) eindversterker aan als je dit wenst. De pre-out is ook geschikt voor actieve subwoofers.

Voorzien van gebalanceerde mogelijkheden (XLR).

SPDIF is de afkorting voor Sony/Philips Digital Interface Format. (Leuk dat wij er als klein landje invloed hebben gehad!) Het is een standaard voor de overdracht van een digitaal signaal tussen bijvoorbeeld een streamer of cd-loopwerk naar dac. De gebruikte kabel maakt een behoorlijk verschil in de weergave. Een standaard kabel laat vooral een rommelig en overvloed aan laag horen, en het midden en hoog slibben dicht tot een brei. Er zijn er velen die dit betwisten. Wees sceptisch, maar er moet eens een moment van beoordeling komen.

Optische input, storingsvrij en daarom bij sommige dac's de betere optie gebleken, al zijn ze vaak beperkend in de bitrate (toch zijn er dac's die tot 24 bit/192 kHz laten binnenkomen). De gebruikte kabel is enorm van belang kunnen we melden, we laten deze verschillen graag door je beoordelen.

USB-poorten kunnen tot de hoogst mogelijke bitrate transporteren. Al zijn ze soms enkel om een externe schijf aan te sluiten.

Trek de albums zo uit de muziekbibliotheek van muziekdiensten of van eigen NAS. De streamer doet dit gemakkelijk via je telefoon, tablet of laptop.

Op de interne dac (digitaal naar analoog-omvormer) kun je digitale apparatuur zoals een (voordelige) streamer of televisie aansluiten, waardoor je van hogere muziekkwaliteit kunt genieten.

WOORDJE VAN DE FABRIKANT:

De H120 staat op de schouders van GIANTS en draagt ​​de trotse geschiedenis van HEGEL-versterkers voort. De meermaals bekroonde ontwerpen die door de jaren heen de luisteraars hebben verblind met hun combinatie van rauwe dynamiek en delicate natuurlijkheid. De H120 draagt ​​die erfenis met zich mee, maar in een kleiner en betaalbaarder pakket.

De H120 is een relatief betaalbare geïntegreerde versterker die niet mogelijk zou zijn geweest, zonder zijn grote broers en zussen. De Hegel H120 is een kleine stap hoger dan onze instapversterkers in termen van prijs, maar het is (en we onthouden ons van voor de hand liggende citaten hier) een stevige stap vooruit in functies en prestaties. De aanzienlijk grotere voeding zorgt voor een dynamischer geluid en kan worden gecombineerd met grote luidsprekers met meer uitdagende aandrijfbelastingen. Het digitale gedeelte is rechtstreeks overgenomen van zijn grotere broers en zussen, en dit is echt de kern van de H120. We zien de typische gebruiker van de H120 als mensen die van digitale muziekstreaming houden. Voor het geld beweren we dat de H120 dat beter doet dan wat dan ook.

De digitaal-naar-analoog conversie is van de hoogste kwaliteit in de H120, met technologie die door Hegel van de grond af is opgebouwd. We nemen de volledige controle over de digitale datastroom, met behulp van technologie die is ontwikkeld op basis van onze absolute referentieproducten, en zorgen voor digitale muzieklevering in zijn puurste vorm. Het resultaat voor jou is een perfect natuurlijk geluid, zonder artefacten waardoor je het volume lager zou willen zetten. De H120 heeft Apple Airplay, Spotify Connect, IP Control, Control4 en upnp-streaming. Meer functies zijn al in uitvoering en zullen gratis worden aangeboden, met behulp van de eenvoudige software-update-functionaliteit. Alle ingangen zijn configureerbaar voor volume bypass, zodat je kunt integreren in een home theater of met (bijvoorbeeld) een Bluesound of Sonos. Wat je ook wilt, je kunt het met de H120.

De H120 maakt gebruik van het Hegel SoundEngine 2-versterkerplatform dat een dempingsfactor van meer dan 2000 mogelijk maakt, samen met extreem lage vervormingsniveaus. Details over de SoundEngine zijn te vinden op hegel.com. In veel opzichten werkt het als een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Het vergelijkt de output van de versterker met de input. Het detecteert alle geluidsvervuiling (vervorming) en speelt dit voorwaarts in de luidsprekeruitgang, maar in omgekeerde fase. Alsof 1 min 1 gelijk is aan 0. Het elimineert alle vervuiling in realtime, waardoor je alleen het meest natuurlijke geluid overhoudt. De SoundEngine-technologie is in meer dan 30 jaar ontwikkeld, vanaf het begin tot waar het nu is. Miljoenen dollars werden geïnvesteerd in de eerste ontwikkeling. Het is wat de geluidsprestaties voor het geld in de H120 mogelijk maakt

SPECIFICATIES:

2 x 75 W/8
6 digitale ingangen
SoundEngine 2
Apple AirPlay
IP-besturing
UPnP-streaming
Hoofdtelefoonuitgang
Control4 Ready
Uitgangsvermogen: 2 x 75 W in 8 Ω
Minimale belasting: 2 Ω
Analoge ingangen: 1 x gebalanceerd (XLR), 2 x ongebalanceerd (RCA)
Digitale ingangen: 1 x coaxiaal (RCA), 3 x optisch, 1 x USB, 1 x netwerk
Lijnniveau Uitgang: 1 x ongebalanceerde variabele (RCA)
Frequentiebereik: 5 Hz - 100 kHz
Signaal-ruisverhouding: Meer dan 100 dB
Overspraak: Minder dan -100 dB
Vervorming: Minder dan 0,01% @ 50 W/8 Ω/1 kHz
Intermodulatie: Minder dan 0,01% (19 kHz + 20 kHz)
Dempingsfactor: meer dan 2000 (hoofdvermogenseindtrap)
Afmetingen incl voetjes: 10 cm x 43 cm x 35 cm (HxBxD), 12 kg verzendgewicht
Afmetingen (VS): 3,93" x 16,93" x 13,77" (HxBxD), 26,5 lbs verzendgewicht

MERKINFO:

Het verhaal van Hegel begint in 1988. Bent Holter, een student aan de Technische Universiteit in Trondheim (NTNU), besloot een proefschrift te schrijven over het oorspronkelijke ontwerp van de transistor die in versterkers wordt gebruikt, dat de problemen van traditionele hifi-systemen zou oplossen. Vijand nummer één was vervorming. Holter kon op de een of andere manier niet accepteren dat wanneer we een eenvoudig signaal aan een versterker leveren, de uitgang dat signaal en nog iets anders reproduceert; vervorming veroorzaakt door de elektronica. Het bestrijden van vervorming betekent meestal verslechtering van andere parameters, waaronder de dempingsfactor. Holter besloot los te komen van klassieke schema's en ontwikkelde een project dat de basis werd van wat we tegenwoordig kennen als SoundEngine Technology. En waar komt de naam van het bedrijf vandaan? In zijn vrije tijd speelde Bent in een rock-metalband genaamd The Hegel Band. Toen ze versterkers nodig hadden voor concerten, stelde hij voor om ze zelf te bouwen. Zijn ideeën kregen echt vorm, maar het kostte veel geld om de technologie te verfijnen. Hulp kwam van Telenor - een van de grootste spelers in de telecommunicatie-industrie. De vroege jaren 90 waren een periode van aanvankelijke welvaart voor het merk. Ten eerste zorgden ze voor de gepatenteerde oplossing die tegenwoordig bekend staat als SoundEngine. Later werd een DAC ontwikkeld (1994) en kwam de eerste CD-speler (1996). In de komende acht jaar heeft het bedrijf zijn productassortiment gestaag verbeterd en jaar op jaar meer winst gemaakt. Toen de financiële crisis uitbrak, kozen de meeste bedrijven onmiddellijk voor een defensieve strategie, wat inhield dat ze kosten moesten besparen. Hegel speelde anders. Hij huurde nieuwe ingenieurs in om apparaten te ontwerpen. Enige tijd later werden gloednieuwe D/A-converters geboren. De producten van de fabrikant zijn immens populair.

FREAKINFO:

International!
We transport worldwide. We are happy to trade in, please send a message with what you may have. We offer a 12-month full warranty on used audio, and new products will come with full warranty. Payment via PayPal is possible. Read about Freakuence!

Freakuence!
Volgens betrouwbare bron (wijzelf) de leukste audioshop! Passie voor muziek en de spullen die daar voor zorgen. Geen geneuzel, de oren laten bepalen. We hebben héééél véééél audio! Bekijk onze advertentielijst en druk op de 'bewaar-ster' voor je wekelijkse shot aan audio! Maar kijk uit, het virus is hardnekkig. Ja ja, we hebben meer dan 1000 reviews op Marktplaats. En ja ja, ze zien er ook nog eens goed uit. Lees onze onderstaande informatieve uiteenzettingen even door, hoe langdradig ook...

Garantie!
12 maanden garantie op al onze gebruikte producten. We controleren en testen de spullen zodat frustratie uitgesloten is. Op nieuwe spullen hanteren we de garantietermijn van de fabrikant. Ook buiten de garantietermijn helpen wij graag! Wij leveren met factuur, hierop staan je gegevens, de productgegevens, en de garantievoorwaarden.

Sessie!
We zorgen dat een luistersessie leuk en nuttig is. Geen klanten of verkopers die in je nek hijgen, hoe lekker dat ook kan zijn natuurlijk. Ons aanbod is enorm, en we zitten totaal niet vast aan merken, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen binnen je optische smaak en budget. Daarna de oren laten bepalen, want lezen is leuk maar vergelijken is de enige manier. Dus alles behalve een saaie winkel, enkel een gezonde dosis liefhebberij. Neem gerust eigen muziek mee! (Boybands uitgezonderd).

Openingstijden!
Wij zijn zo goed als de gehele dag aanwezig, maar werken op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor iedereen die de moeite neemt om bij ons langs te komen. We zitten aan de A12, en je kunt bij ons boetevrij parkeren op eigen parkeerplaatsen. 19 minuten loopafstand vanaf Woerden NS. We verzorgen ook luistersessies op de zaterdagen en avonduren. Een berichtje sturen is vaak het snelst omdat we de telefoon meestal niet opnemen als er bezoekers zijn. Natuurlijk is een telefoontje wagen geen enkel probleem!

Inruil!
Audio weg doen gaat vaak met pijn in het hart. Misschien dat inruilen verzacht. Stuur gerust merk en type door, plus de optische en technische staat ervan, dan bekijken wij of we een leuke korting kunnen bieden. Helaas moeten wij inruilverzoeken ook afslaan, omdat het niet binnen ons assortiment past, of omdat een bepaalde inruil voor ons niet interessant is op een product vanwege te grote verschillen in leeftijd, prijs of populariteit. Apparatuur afkraken zullen wij nooit doen, laat het dus ook alsjeblieft niet als zodanig voelen!

Teleurstellingen!
Wij ontvangen dagelijks vele berichten, inruilverzoeken, en vragen tot afspraak voor een luistersessie. Er lopen dagelijks aanvragen van meerdere personen tegelijk rondom één product, en deze behandelen we allen zo snel als mogelijk, en lopen dus vaak synchroon. Zolang er géén concrete luisterafspraak, reservering of overeenkomst op afstand is gemaakt, voelen wij ons vrij om met anderen geïnteresseerden over te gaan tot een reservering of akkoord. Andersom geldt dit vanzelfsprekend ook. Ook wij vernemen dagelijks van geïnteresseerden dat de interesse tóch is verdwenen, of dat er nog twijfel is. Geen enkel probleem natuurlijk!

Verzenden!
Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld! Kleine pakketten onder de 30 kilogram verzenden we gratis binnen Nederland en België. Grote speakers en loodzware ruggenbrekers laten we bezorgen tegen meerprijs, of bezorgen we in overleg met onze bus, maar is niet gratis helaas. We gaan bij bezorgen uit van de begane grond.

Advertenties!
Bij het aanmaken van advertenties dient er een 'staat' te worden aangegeven. Wij kiezen standaard voor 'zo goed als nieuw', omdat we alle producten technisch controleren en garantie bieden. 100% onbeschadigd is een unicum bij gebruikte spullen, er is zo goed als altijd wel een veegje, krasje, putje, hapje, vlekje, of anders. We fotograferen beschadigingen zo goed mogelijk. Ook zijn niet altijd alle onderdelen van een product meer aanwezig; zo kan een doos of handleiding missen, of bijvoorbeeld de jumpers van speakers heeft de vorige eigenaar niet bewaard.

Referentie!
Iedereen heeft wel een referentieopname voor het beoordelen van audio, maar wij hebben iets gevonden wat het beoordelen van audio op afstand eindelijk mogelijk gemaakt. We hebben bij alle producten een cassettebandje of een plaat geplaatst op de foto's, klankmatig kom je natuurlijk helemaal nergens achter bij het zien ervan, maar met onze referentietape of referentieplaat is het formaat van het product een heel stuk gemakkelijker te bepalen. Veel kijkplezier!

Filter!
We hebben zoveel advertenties dat je de kluts kwijt kunt raken. Gebruik de Marktplaats-filters om de juiste productgroep te selecteren. Dan hoef je niet naar fantastisch mooie speakers te kijken als je op zoek bent naar een heerlijke versterker. Dat zal toch héél erg zonde van je tijd zijn.

Reserveren!
We reserveren producten niet zomaar. We doen dit alleen na het maken van een concrete afspraak op zeer korte termijn. We zetten advertenties nadien nooit op gereserveerd, omdat we dan contact kunnen houden met geïnteresseerden. Zoals je vast weleens hebt ervaren via Marktplaats, worden afspraken regelmatig afgezegd. Zo ook bij ons. Op deze manier kunnen we vlot door met de ander. Andere geïnteresseerden krijgen enkel antwoord dat ze op een wachtlijst komen.

Inkoop!
Stuur eens door wat je hebt staan. Misschien zetten we het graag in onze shop. We moeten selectief zijn, dus kunnen helaas niet alles kopen wat we krijgen aangeboden. Inkopen bij óns mag je natuurlijk ook gewoon doen, misschien zet je graag iets van onze spullen in je huis.

Luisterruimtes!
We hebben vijf zeer comfortabele luisterruimtes ingericht voor de bezoekers van de shop. De deur gaat dicht, dus leef je uit. Volume laag of hoog, niemand tot last, last van niemand. Iedere ruimte is anders en klinkt anders. Vink ze alle vijf af! :)
Zoekertjesnummer: m1879747568